Bűntudatom van. :S Jogosan vagy nem?
Figyelt kérdés
Azt beszéltük meg apukámmal, hogy elmehetek akárhova, haverokkal, vagy barátnőkkel csak annyit kell mondanom hogy hova és mikor jövök. De cserébe tanuljak. Nos a tanulás az utolsó 2 hónapban lemaradt :S És most kiderültek a jegyeim...olyan bűntudatom van. Mert megbízott bennem és én eljátszottam a bizalmát. Szívesen sírnék..vagy tombolnék..so. nem olyan vagyok hogy "ÁÁ kit érdekel a fater" hanem rendesen bánom a dolgokat. :S Miért vagyok ilyen hülye? Elkérhettem volna a segítségét ha nem megy valami. És ennek ellenére hogy ezt csináltam ő nem kiabált hanem megbeszélte velem rendesen a dolgokat. És nem haragszik rám csak csalódott...nem cigizek nem piálok nem vagyok rossz. tisztelem a tanáraimat és a felnőtteket. Szóval nem vagyok az a tipikus tini. Ezért büszke is rám. De most becsaptam őt. Úgy sajnálom. Csak eltúlzom a dolgokat vagy tényleg ennyire szörnyű a helyzet? :'( 15/L2011. jún. 2. 19:16
11/16 anonim válasza:
Ha Apukádnál érzed magad jobban, akkor költözz oda. 15 évesen már jogod van eldönteni, hogy melyik szülőddel akarsz élni.
12/16 A kérdező kommentje:
De félek hogy anyu összetörne..vagy fogalmam sincs...vagy életem végéig haragudna rám..és apumnak nem lennék teher?
2011. jún. 3. 13:40
13/16 anonim válasza:
Arra ne gondolj, hogy Apukádnak teher lennél, hiszen nagyon szeret, különben sokkal szigorúbb lenne. Anyukád ahogy írtad, inkább az új párját védi.
14/16 anonim válasza:
Elsőnek van igaza, a többi egy nagy tálfos.
15/16 anonim válasza:
Jogos a bűntudatod,de ez is azt tükrözi,hogy jó ember vagy:)
Figyelj,ezt még helyre lehet hozni.
Tanulj továbbra is,hozd be amit megígértél neki.
Jó apukád van:)
16/16 anonim válasza:
Jaj de jó hogy ilyen vagy, és az apukád is ilyen! Mondd el neki, hogy megbántad nagyon, kérj bocsánatot, segíts a házimunkában, meg úgy összességében mindenben, ne hazudj neki és tedd meg amit kér, és nem leszel neki teher, anyud sem fog összetörni. És gratulálok hogy ilyen jó ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!