Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Bűntudatom van. :S Jogosan...

Bűntudatom van. :S Jogosan vagy nem?

Figyelt kérdés
Azt beszéltük meg apukámmal, hogy elmehetek akárhova, haverokkal, vagy barátnőkkel csak annyit kell mondanom hogy hova és mikor jövök. De cserébe tanuljak. Nos a tanulás az utolsó 2 hónapban lemaradt :S És most kiderültek a jegyeim...olyan bűntudatom van. Mert megbízott bennem és én eljátszottam a bizalmát. Szívesen sírnék..vagy tombolnék..so. nem olyan vagyok hogy "ÁÁ kit érdekel a fater" hanem rendesen bánom a dolgokat. :S Miért vagyok ilyen hülye? Elkérhettem volna a segítségét ha nem megy valami. És ennek ellenére hogy ezt csináltam ő nem kiabált hanem megbeszélte velem rendesen a dolgokat. És nem haragszik rám csak csalódott...nem cigizek nem piálok nem vagyok rossz. tisztelem a tanáraimat és a felnőtteket. Szóval nem vagyok az a tipikus tini. Ezért büszke is rám. De most becsaptam őt. Úgy sajnálom. Csak eltúlzom a dolgokat vagy tényleg ennyire szörnyű a helyzet? :'( 15/L
2011. jún. 2. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha Apukádnál érzed magad jobban, akkor költözz oda. 15 évesen már jogod van eldönteni, hogy melyik szülőddel akarsz élni.
2011. jún. 3. 13:35
 12/16 A kérdező kommentje:
De félek hogy anyu összetörne..vagy fogalmam sincs...vagy életem végéig haragudna rám..és apumnak nem lennék teher?
2011. jún. 3. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra ne gondolj, hogy Apukádnak teher lennél, hiszen nagyon szeret, különben sokkal szigorúbb lenne. Anyukád ahogy írtad, inkább az új párját védi.
2011. jún. 3. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
30%
Elsőnek van igaza, a többi egy nagy tálfos.
2011. jún. 3. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Jogos a bűntudatod,de ez is azt tükrözi,hogy jó ember vagy:)

Figyelj,ezt még helyre lehet hozni.

Tanulj továbbra is,hozd be amit megígértél neki.

Jó apukád van:)

2011. jún. 5. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó hogy ilyen vagy, és az apukád is ilyen! Mondd el neki, hogy megbántad nagyon, kérj bocsánatot, segíts a házimunkában, meg úgy összességében mindenben, ne hazudj neki és tedd meg amit kér, és nem leszel neki teher, anyud sem fog összetörni. És gratulálok hogy ilyen jó ember vagy!
2011. jún. 17. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!