Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már olyan, aki kihizta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, aki kihizta az esküvői ruháját?

Figyelt kérdés
Április végén megvettem, azóta nem is próbáltam. Magamon nem vettem észre,hogy különösebben hiztam volna, csak a ruhákon latszik, kicsivel szűkebbek. Ma megpróbáltam az esküvői ruhámat,hogy ha kell rajta valamit igazitani akkor még lehessen,de a csipőmnél nagyon szoritott. Szerintetek 2 hét alatt lehet valamennyit leadni belőle?
2012. júl. 27. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Hát tudom,hogy nagyon egészségtelen, de a helyedben nagyon keveset ennék és napi legalább 2 órát sportolnék.

Benne van a pakliban, hogy a szíved felmondja a szolgálatot.

2012. júl. 27. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, csak egyél 1000 kalória körül naponta. Kevesebbet nem érdemes, mert az megterheli a szervezetet és ingerült is leszel.... Mindent számolj bele, és ne igyál semmilyen üdítőt, vagy gyümölcslevet, hanem ásványvizet. Csökkentsd minimálisra a sóbevitelt, mert akkor kiürül a só által megkötött víz, és attól egy csomót lehet fogyni.

Az hülyeség, hogy felmondja a szíved a szolgálatot egy kis détától és sporttól, amit az előző írt :D Látszik neki van magyarázata arra, hogy miért duci, mert fél a haláltól :D

2012. júl. 28. 01:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
így van, 1000 kalória körül egyél, max. 1200 és sportolj addig minden nap. izzasztó, pl. aerobic, boxos ugrabugra, ilyesmik. 2 hét alatt nem történik csoda, de 1-2 centi lemehet, ami már pont elég, h jó legyen a ruha.
2012. júl. 28. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
2 hétig valóban hagyj el minden cukrot (ételben italban egyaránt) lehetőleg a sóról is mondj le, én a helyedben a fehér liszttől is búcsút mondanék. (Teljes kiőrlésű rozskenyeret ehetsz egy kicsit). Igyál minél több vizet, és próbálj meg leginkább fehér húst enni zöldséggel. Emellett sétálj nagyokat, és ha időd engedi, járj el edzeni heti 2-3 alkalommal.
2012. júl. 28. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha még rádjön csak szorít, akkor azért 2 hét alatt lehet annyit fogyni, hogy ne feszüljön annyira, aerob mozgásokat végezz, futás, kerékpár, lépcsőző, ami nekem beválik, hogy húst (csirke) eszek salátával, köretet nem, reggelire azért normálisan egyél, hogy ne lassuljon le az emésztésed, ha túl keveset eszel elkezd raktározni a szervezet.
2012. júl. 28. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy, ha lusti vagy, akkor keresd fel a helyi update boltot, vagy az rubint réka menü kiszállítás.

Nem vagyok híve az updatenak a hosszú fura összetevők miatt, a már kissé eltúlzott, mindenből adalékos furcsaságot csinálni dolgaiknak, meg drága is, de tény, hogy hat és hamar. Lehet, hogy a szervezés utolsó fázisában, amikor kisebb gondom is nagyobb, akkor ráálnék az updatere az előtte lévő két hétre, meg mozognék is kicsit.

2012. júl. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!