Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vendégként ebben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vendégként ebben? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 25. 13:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
43%

Néha szükség van női praktikákra. Még akkor is, ha menyasszony az ember lánya....a leöntés szerintem is durva, de az hogy előre elejti pár embernek, hátha valaki felhívja a tisztelt bunkó vendég figyelmét, nem vészes. Használhat, mert így a bunkó vendég meg lesz kérve hogy ne a menyasszonyi ruhájában menjen más menyasszony nagy napjára, de nem a menyasszonynak kell megkérnie, hanem egy karakán KÍVÜLÁLLÓ rokonnak. Ami azért fontos, mert lehet hogy az illető bunkó vendég azt hiszi, ha a menyasszony szól, hogy csak őt zavarja, holott ez ÁLTALÁNOS illemszabály.

Azért mert valaki menyasszony, még ne legyen birka akivel bármit meg lehet tenni, a bármi alatt azt értem, hogy egy bunkó liba a saját menyasszonyi ruháját veszi fel az ő esküvőjére.....aki ez ellen nem tenne semmit, az meg is érdemli hogy így bánjanak vele, mert birka. Tudjátok: minden szemétséget csak azzal lehet megtenni, aki hagyja.

Az esküvőszervező válaszolónak annyit mondanék, hogy azért mert valaki esküvőt szervez, az azt jelenti hogy bizonyára ért a szervezéshez. De a szakértelme a kérdező kérdésére már nem terjed ki, mert attól hogy jól egyeztetek a szolgáltatókkal, még nem biztos hogy tudom kezelni az efféle társadalmi problémákat. De úgy is mondhatnám, hogy azért, mert egy cukrászdának könyvelek, még nem tudok tortát sütni....

2012. júl. 27. 15:44
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

Kedves választ adó "könyvelő"!

Azt hiszem, nem illik, vagyis totálisan bunkó dolog bárkiről véleményt írni, főleg a munkáját illetően mindaddig, amíg nem ismered sem azt én ki vagyok, sem azt hogyan dolgozom, és főleg, hogy mennyire van rálátásom a dolgokra. Nem szakmai tanácsot adtam, hanem emberit.

Az, hogy a könyvelés és a torta készítés nem tartozik egy szakágba, biztos, de ha valaki esküvőket szervez, valószínűleg több esküvőben volt már része, mint aki csak vendégként jut el oda. Vagyis többet hallok, többet látok, mint Ön.

Arra kérném Önt, hogy a szakmai és magánszemélyként írt válaszaimat ne kérdőjelezze meg, én sem tettem meg eddig senkivel és ezután sem fogom!

2012. júl. 28. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!