Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokan gondolkodunk így, tényleg őt szólják meg....
SŐt én lehet, meg is kérnék vkit, közvetve, hogy szólja le, hátha elszégyelli magát és hazamegy...
tuti manipulálnám valahogy h huzzon el, miközben én szenvedőnek tünök mások szemében :D
Tudod, mindenki más vérmérsékletű. Én sem vagyok az az asztalborogatós fajta. Nem mondanám senkinek, hogy "Ha nem vagy képes átöltözni, nincs helyed a lagzimon!"
Nem hinném, hogy lejáratni akarja, végülis nem azt tervezi, hogy a kamaszkori nemi betegségeiről beszél, egyszerűen egy unintelligens lépés ez, menyaruhában más esküvőjén.
Szerintem is neki lesz gáz. Én mondjuk megspékelném azzal (tudom ez is csúnya dolog, de ilyen esetben szabad :)), hogy előre minden rokonnak vagy közeli ismerősömnek panaszkodnék (persze megértően, és szomorkodva) hogy xy is fehérben szeretne lenni. Valahogy így:
"XY mondta hogy a menyasszonyi ruhájában szeretne jönni, hát kicsit meglepődtem rajta mert a vendégek nem szoktak menyasszonyi ruhát ölteni, de hát mindegy, nem mondhatom neki hogy nem veheti fel...."
Erre két reakció léphet életbe:
- egyrészt egy-egy karakánabb közös ismerős beszél majd a fejével hogy ezt tán mégsem kéne
- előre minden ismerős figyelmét felhívod arra hogy mekkora tapló a csaj, és mindenki sanda tekintettel fog a fehér ruhájára nézni, néhányan majd megjegyzést is tesznek neki tán a napon.
Persze te legyél kedves amikor a rokonoknak, barátoknak panaszkodsz, hogy "jaj, hát nem akartam szólni neki, mert nincs jogom megszabni ki miben jöjjön, de azért elég szomorú vagyok a dolog miatt"
Hidd el, aki megsajnál és felháborodik a bunkó rokonon, nem fogja szó nélkül hagyni!! Gonosz ötlet, de ütős!
Bunkó, de ezért ne neked fájjon a fejed.
Kapni fog pár csúnya pillantást és megjegyzést, el fog gondolkodni valószínűleg.
Nem kell leborogatni étellel-itallal, ez oviszint, így is rossz lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!