Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vendégként ebben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vendégként ebben? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 25. 13:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
71%
Ez iszonyú bunkóság. Főleg hogy neki ez volt a menyasszonyi ruhája. Remélem elküldöd a francba. Én megmondanám neki hogy akkor bizony ne is jöjjön az esküvőmre ha nem tud normálisan felöltözni.
2012. júl. 25. 13:16
 12/32 anonim ***** válasza:
43%

Ha sokan gondolkodunk így, tényleg őt szólják meg....

SŐt én lehet, meg is kérnék vkit, közvetve, hogy szólja le, hátha elszégyelli magát és hazamegy...

tuti manipulálnám valahogy h huzzon el, miközben én szenvedőnek tünök mások szemében :D

2012. júl. 25. 13:16
 13/32 A kérdező kommentje:
sajnos a férje fog zenélni a mi esküvőnkön, aki a vőlegényem unokatesója, így nászajándékba zenél. ez a ruha már csak a hab a tortán, az elmúlt fél évben voltak ennél keményebb dolgok is, de a párom szerint ezeket be kell nyelni, mert "szívességet tesznek nekünk". arról sajnos nem tudom őt meggyőzni, h legyen másik zenekar, akiknek fizetünk, mert ő utál veszekedni és el akarja kerülni a kellemetlen helyzetet, h visszamondjuk. ha csak rajtam múlt volna, már 4 hónapja másik zenészünk lenne.
2012. júl. 25. 13:21
 14/32 anonim ***** válasza:
89%

Tudod, mindenki más vérmérsékletű. Én sem vagyok az az asztalborogatós fajta. Nem mondanám senkinek, hogy "Ha nem vagy képes átöltözni, nincs helyed a lagzimon!"

Nem hinném, hogy lejáratni akarja, végülis nem azt tervezi, hogy a kamaszkori nemi betegségeiről beszél, egyszerűen egy unintelligens lépés ez, menyaruhában más esküvőjén.

2012. júl. 25. 13:25
 15/32 anonim ***** válasza:
78%
Ez ugyan sovány vigasz, de saját magát fogja lejáratni. Elég hihetetlen, hogy nincs vmi más, amit fel tudna venni. Bunkóság.
2012. júl. 25. 13:26
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
Az egyik közeli barátnődet kérjed meg, hogy "véletlenül" öntse le a ruháját vagy menjen neki egy süteményes tányérral, a lényeg, hogy a folt utána kimosható legyen, nehogy új ruhát akarjon vetetni:D:D
2012. júl. 25. 13:30
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem is neki lesz gáz. Én mondjuk megspékelném azzal (tudom ez is csúnya dolog, de ilyen esetben szabad :)), hogy előre minden rokonnak vagy közeli ismerősömnek panaszkodnék (persze megértően, és szomorkodva) hogy xy is fehérben szeretne lenni. Valahogy így:

"XY mondta hogy a menyasszonyi ruhájában szeretne jönni, hát kicsit meglepődtem rajta mert a vendégek nem szoktak menyasszonyi ruhát ölteni, de hát mindegy, nem mondhatom neki hogy nem veheti fel...."

Erre két reakció léphet életbe:

- egyrészt egy-egy karakánabb közös ismerős beszél majd a fejével hogy ezt tán mégsem kéne

- előre minden ismerős figyelmét felhívod arra hogy mekkora tapló a csaj, és mindenki sanda tekintettel fog a fehér ruhájára nézni, néhányan majd megjegyzést is tesznek neki tán a napon.

Persze te legyél kedves amikor a rokonoknak, barátoknak panaszkodsz, hogy "jaj, hát nem akartam szólni neki, mert nincs jogom megszabni ki miben jöjjön, de azért elég szomorú vagyok a dolog miatt"

Hidd el, aki megsajnál és felháborodik a bunkó rokonon, nem fogja szó nélkül hagyni!! Gonosz ötlet, de ütős!

2012. júl. 25. 13:33
 18/32 anonim ***** válasza:
40%
Hát ha ez a hölgy aki a képen van nyugalom, nem lesz szebb nálad... :) egyénként én is leönteném egész véletlen
2012. júl. 25. 13:34
 19/32 anonim ***** válasza:
6%
Jöjjön el, nyugodtan! A zenészt lecserélném, és vele sem foglalkoznék. Egyetlen szót sem szólnék többé hozzá! Amúgy a többi vendég kinézni majd kellőképp, ne félj!
2012. júl. 25. 14:22
 20/32 anonim ***** válasza:
54%

Bunkó, de ezért ne neked fájjon a fejed.

Kapni fog pár csúnya pillantást és megjegyzést, el fog gondolkodni valószínűleg.

Nem kell leborogatni étellel-itallal, ez oviszint, így is rossz lesz neki.

2012. júl. 25. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!