Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ki ad ezért az extraprolis rakott szoknyás hányásért több mint 10 rugót? sokat elmond a viselőjéről egy ilyen gúnya. :)
ne aggódj, ez őt minősíti, nem téged. amúgy miért haverkodtok ekkora suttyókkal? :P
akiben van egy kis jóérzés, az rosszalló pillantásokat vet majd a kedves vendégre, ő meg majd elsüllyed. te pedig egy percet se pazarolj rá, úgy sokkal jobban lejön neki, h ezt talán nem kellett volna.
júliusban volt az egyik ismerősömék esküvője. vettem rá egy ruhát (normális, fekete-fehér mintás alkalmi cucc) és még idén megint lesz egy lagzi, ahova ki kell öltözni, de még csak meg sem fordult a fejemben, hogy ugyanazt veszem fel, mint a másikon. pedig csak 1 egyszerű vendég vagyok.
Előre leszögezem, nem értek egyet a vendéggel, aki a menyasszonyi ruhájában megy. De! Mi az, hogy hívja fel a figyelmét a vendégeknek a csajra, panaszkodjon?
Komolyan egy menyasszony a lakodalomban azzal lenne elfoglalva, hogy végigmegy a vendégeken és panaszkodik a Lujzára, közben lehet, hogy SENKINEK nem tűnne amúgy fel, azaz senki nem zavarja ez a ruhagond. Akkor minek felkavarni az állóvizet? Hogy azét is a menyasszonynak legyen igaza?
Gáz, hogy a saját menyasszonyi ruhájában akar menni, de az még gázabb, hogy kérj meg valakit, hogy öntse le????!!! Ez a proli, nem a rakott szoknya-.-
Ezt komolyan írjátok??
De ez se semmi, hogy menjen körbe az esküvő előtt, és duruzsolja mindenki fülébe, hogy xy milyen már, ilyen meg olyan a ruhája..remélem nincs sok ilyen hátulról támadó némber a közelemben..Szerintetek attól jobb lesz a menyasszony nagy napja, hogy az egyik vendégre mindenki fujjog??
Úristen, emberek, mi van veletek? Milyen társaság gyűlt itt össze?
"Véletlen borítsd le", "szomorkodva panaszkodnék", "minden ismerős figyelmét hívd fel", "elterjeszteni előre", "vörösbor, sütemény", stb., te jó ég, mennyi gonoszság koncentrálódik itt egy esküvős "topikban".
Gázabbak vagytok, mint a nő, aki fehérben megy más esküvőjére, ami lássuk be, tényleg tapló dolog, de ehhh, ennyi. Ennyi felesleges energiát elpazarolni egy ilyen dologra, úristen. Annyi fontos dolog van még a világon, a menyasszony töltse az esküvő előtti időt boldog szervezéssel, készülődéssel, izgalommal, nem gonosz tervek kiötlésével, hogy az egyik vendéget hogyan likvidálhatná. Lesz ott más esemény is. Tudom, látom, hogy a véleményemmel egyedül vagyok, mert már huszon- hozzászólás van, és mind az enyémmel ellentétes, de én valahogy úgy képzelem, hogy hetvenkét éves vagyok, ülök egy kanapén a papával, lapozgatjuk az esküvői albumot, és nevetgélünk, sztorizgatunk... "Emlékszel, hogy az anyakönyvvezető csuklani kezdett a szertartás közben? És arra emlékszel, hogy a Kati néni azt hitte, málnaszörpöt iszik, közben vörösbor volt, és hajnalig táncolt? És arra emlékszel, hogy a Józsinak a felesége... na, hogy is hívták... nekik is akkoriban volt az esküvőjük... na mindegy, szóval emlékszel, hogy menyasszonyi ruhában jött?"
Lazuljatok egy picit, engedjétek ki a gőzt.
Sajnos, én mint esküvőszervező tudom csak nézni az esküvőkkel kapcsolatos dolgokat.
Egyetértek azokkal, akik szerint nem illik fehérben menni más esküvőjére, főleg ha az egy egyszerű menyasszonyi ruha. Nem értek egyet a többi hozzászólással. Egy menyasszony ne azzal foglalkozzon, élete egyik legfontosabb és meghatározóbb napján, hogy az a valaki miben jött el, és hogy erre mindenkinek felhívja a figyelmét.
Viszont a javaslatom a következő lenne (és vagy megfogadja vagy nem a menyasszony):
ha a hölgy a zenész ismerős párja, és a vőlegény ragaszkodik a zenészhez, akkor a vőlegénynek kell intézkednie. Mégpedig, felhívni a zenész figyelmét arra, hogy ez a Ti lagzitok, és tiszteljen meg Titeket azzal a párja, hogy nem abban a fehér ruhában megy az esküvőre.
Az a nap rólatok és Nektek szól!!! És ezt mindenkinek tiszteletben és észben kell tartania.
üdvözlettel,
Venczák Anna Viktória
esküvőszervező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!