Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Deszert-parti
Ülj le,egyes!!
Amúgy nem rossz ötlet.
Hát nem tudom nem hallottam még ilyenről. Pluszba tök jó lenne meg minden, hogy ti csináltok de egy főétel után ami lehet egyfogásos is... miből gondolod, hogy nem lesz éhes a társaság? Vagy előtte mondod, hogy egyetek otthon?
Nem tudom elképelni, hogy bemegyünk és leülünk és mondod, hogy jó étvágyakat a sütikhez mellesleg én attól még éhesebb vagyok :D szerintem ennyire ne spórolj... otthon is tudtok főzni egy sima törtkrumplit pár kg hús amit kirántasz pár ezer forint... nem szükséges 2-3 féle kaja, elég rántott hús, vagy egy pár golyó fasírt is...legalább mini szendvicsek legyenek...
Igazából nem mindenki süti rajongó.
A társaság tuti éhes lesz.
Egyébként, ha pálinkát, finom, erős bort kínálsz, akkor viharos gyorsasággal fognak berúgni a vendégeid, mert a sütemény nem elég hozzá.
Ne süttess ennyi süteményt, annak az árából inkább vegyetek pár kiló húst, bográcsba főzni egy jó pörköltöt, tarhonyát, sós krumplit mellé, savanyúság, aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!