Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány éves korában ment férjhez?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok meg, most milyen idősek vagytok. Csupán kíváncsiságból kérdezem, én 25 éves voltam (most 28), és számomra meglepő, mennyi a 22-23 éves feleség :-)2009. júl. 15. 14:38
22/36 anonim válasza:
Először húsz évesen mentem férjhez és hét év után váltam el. Aztán 36 évesen mentem férjhez és hatvan évesen elváltam. Utoljára 61 évesen mentem férjhez és már nem fogok elválni. Ez a házasság tökéletes! Nekem csak harmadszorra sikerült.
23/36 anonim válasza:
27 evesen mentem ferjhez most vagyok 30eves van egy 2 eves lanyunk es most jon a masodik bebi januarba:)
24/36 anonim válasza:
23 voltam az esküvőkor, most 25, a kislányunk pedig 15 hónapos
25/36 anonim válasza:
29 éves vagyok és jövőre tervezzük az esküvőt, most volt az eljegyzés. :)
26/36 anonim válasza:
Én most leszek 31 éves,4 éve vagyunk együtt,van egy 8.5 hónapos kislányunk.Jelenleg nem ez a legfontosabb hanem ,hogy befejezzük a házat,de az 5 éves tervben benne van...:-)
27/36 anonim válasza:
2 hónap múlva lesz az esküvőm.. 24/L
28/36 anonim válasza:
22 és most 32 leszek. Ha lehetne, mindig ehhez az emberhez mennék feleségül!:D
29/36 anonim válasza:
Szerintetek miért kellett lepontozni a válaszokat? Vagy vki nagyon féltékeny, mert még nem kérték meg a kezét? ;) Ha csak ez okoz neki örömet, akkor további jó munkát!
30/36 anonim válasza:
28 evesen de mar 10 eve eltunk egyutt
azert hazasodtunk hogy a mar nagyon uton levo baba ne legyen bitang - hahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!