Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány éves korában ment férjhez?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok meg, most milyen idősek vagytok. Csupán kíváncsiságból kérdezem, én 25 éves voltam (most 28), és számomra meglepő, mennyi a 22-23 éves feleség :-)2009. júl. 15. 14:38
2/36 anonim válasza:
Én 20 évesen mentem férjhez.28 évesen el váltunk.Most 36 éves vagyok,és boldog kapcsolatban élek,de újra nem akarok férjhez menni...Pedig az exférjemmel mai napig jó barátságban vagyunk,hisz barátként váltunk el...
3/36 anonim válasza:
19 évesen mentem férjhez, miután megszületett a lányom. Most 28 éves vagyok.
4/36 anonim válasza:
23 évesen. 10 évvel ezelőtt. most már én is meglepődöm, milyen "korán" férjhez mentem :D van egy 15 hónapos kisfiúnk és imádjuk egymást.
6/36 anonim válasza:
26 évesen mentem férjhez - akkor 9 éves volt a kapcsolatunk, s négy éve éltünk együtt! Sokan azt mondták, ennyi év után már minek megházasodni, de nekünk az az időszak volt a legalkalmasabb mindenféle szempontból. Már a 29. életévemet töltöm. :) Szóval nem siettük el a dolgokat, de a mai napig nagyon boldogok vagyunk együtt!
8/36 anonim válasza:
Tavaly mentem férjhez 22 évesen, logikusan most 23 vagyok.
9/36 anonim válasza:
24-évesen mentem férjhez 3-év együtjárás után,de már akkor az első babánk 3-honapos volt.Lakás vásárlás előtt álltunk,és igyvolt egy gyors esküvőnk.Azota született mégegy babánk,és őt már a saját lakásunkba vihettem haza.Most 29-éves vagyok.
10/36 anonim válasza:
29 (tavaly), igen kissé "túlkorosan", de csak 26 évesen találtam meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!