Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Családtól távol ültetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családtól távol ültetni egy rokont?

Figyelt kérdés
Pár hete voltam egy esküvőn, egyedül mentem, de a menyasszony unokahúga vagyok. Egy vonalban volt a főasztal, majd abból "nőtt ki" 3 sornyi asztal. Ennél ültek a rokonok (nagyszülők, testvérek, unokatestvérek) aztán egy nagy hely szünet, és jöttek a szomszédok, barátok, ismerősök asztalai. És engem beültetett a barátnőihez. Aranyosak voltak stb. de miért nem fértem be a rokonokhoz vajon? Ja és meghívót sem kaptam + az ültető kártyámat ceruzával írták kézzel, míg másnak szép papírra volt nyomtatva...Tudom ezen ne akadjak fent de olyan mintha elfelejtettek volna :(
2012. júl. 19. 19:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam hogy biztos azért nem kaptam meghívót mert "közeli" rokon vagyok, de a nagyanyja mégközelebbi és őt mégis meghívták. Nekem meg telefonban elmondta hogy mikor lesz. Normális kártyát meg tényleg kapott mindenki akiét láttam....Szerettem volna valami emléket pl. Ja és fényképet sem adtak. Szokás manapság még fényképet adni?
2012. júl. 19. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Esküvő a pár boldogságát ünneplitek meg, hogy összekötik az életüket. Ez most utólag mit számít. Őrölj nekik és kész.
2012. júl. 19. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Legalább pár hónap kell a képeknek. Ismerősömék olyan 1 hónapot vártak rá. Valaki ad, valaki nem. Hát ez nekem is rosszul esne. Volt ott valamilyen közeli rokonod? Nagymamád, szüleid? Mert akkor tényleg nagyon gáz hogy ennyire el lettél ültetve. Legalább ismerted a barátnőit?
2012. júl. 19. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Fiatalnak tűnsz, nem lehet, hogy azért nem kaptál külön meghívót, mert a szüleiddel élsz és egyben kaptátok?

Lehet, hogy azért ültetett a barátnőihez, mert gondolta, jobban érzed majd magad fiatal társaságban.

2012. júl. 19. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én tavaly voltam a másodunokatesóm esküvőjén. És mivel én kísértem az illetőt az oltárhoz ezért én úgymond fontos vendég voltam..De amelett hogy szóban meghívtak/felkértek meghívót is kaptam és fényképeket is. Az ültetőkártyára bevallom nem emlékszem hogy volt-e. Szóval nem értem hogy téged miért mellőztek így. Elhiszem hogy rosszul esett pláne a kézzel írt ültetőkártya mintha az utolsó pillanantban jutottál volna az eszükbe.

27/L

2012. júl. 19. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valaki visszamondta és besuvasztottak a helyére.
2012. júl. 19. 20:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Egyedül élek (a szüleim meghaltak) a nagymamámat nem is hívták meg mert ő beteges + idős már, úgysem ment volna, és teljesen egyedül mentem.

Na igen ez is egy variáció lett volna hogy a fiatalok közé akartak ültetni, de volt egy olyan asztal ahol a koszorúslányok ültek, meg a menyasszony többi unokatesója, akik nekem is rokonaim, és ez egy fiatalos asztal volt (a korosztály: 15-25ig) és én 22 vagyok...Meg ismerem is őket, és ugye unokahúgaim is ott ültek, jó tény hogy ők egy összeszokott baráti társaság voltak, lehet oda már nem illettem volna be. A menyasszony barátnői meg 35 év körüliek voltak (ő is annyi) meg volt egy 53! és egy 55 éves barátnője is. Na, velük ültem...Jó nem azt mondom, aranyosak voltak, de lássuk be közöttük "kislány" voltam.

2012. júl. 19. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

Elég érdekesen szervezték meg a dolgot. Bevallom, nekem is rosszul esett volna. :/ Unokatesód helyében én azért nem raktam volna senki elé egy összecsapott, ceruzával írt ültetőkártyát, még akkor sem, ha csak a szomszéd néni, nem hogy egy közeli rokon esetében...

Fogjuk arra, hogy nagy felelősség és fáradság egy pár számára megszervezni a saját esküvőjüket/lagzijukat, olyankor nagy a felfordulás, így ennyit nézz el nekik. :)

2012. júl. 21. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!