Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyenruhás esküvő hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyenruhás esküvő hogyan?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki látott már olyat, hogy a rendőr/katona vőlegény a szép egyenruhában nősül és kardos sorfal van, meg ilyesmi.

Na most az a helyzet, hogy az én vőlegényem is egyenruhás, szeretnénk is a fiúkat karddal, de a vőlegényem azt mondta, hogy de ő nem akar abban a ruhában esküdni, mert ronda és kényelmetlen és az anyagára sem vágyik egész nap.

De az meg milyen, ha nem abba öltözik? Hagyjuk az egészet a fenébe, vagy csináljuk úgy, hogy ott vannak, de ő meg sima vőlegény öltönyben van? Nem béna az? De muszájból meg nem akarom arra a ruhára rábeszélni, ő tudja milyen... De a többit ő is szeretné, csak nem akar abba öltözni.

2012. júl. 18. 18:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
59%

Az én párom tűzoltó és náluk 2 féle ruha van. Az egyik a gyakorló amiben minden szolgálatban vannak. Ez ugye nem szép, csak egy skék nadrág és egy skék emblémás póló. Van viszont mindenkinek kötelező un. fésűs egyenruhája. Na ő ezt veszi fel. A fotózásra is meg a szertartásra is. Aztán meg annyi, hogy ugye a tányérsapkát meg a zakót ledobja, marad a nadrág meg az ing. Ez így már annyira nem kényelmetlen.

Én is azt tudom mondani, hogy ha lesz sorfal, akkor bizony vegye fel ő is az egyenruhát, aztán meg majd átöltözik. Bár a lagzi részre a zakó teljesen felesleges dolog, szóval max nadrágot vegyetek neki, ha az egyenruhásat kényelmetlennek találja.

Egyébként hol szolgál, mert azt nem írtad?

2012. júl. 19. 11:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Enyém is egyenruhás esküvő volt. A szertartáson egyenruhába, a többi fiú is, majd párom a vacsora előtt átöltözött és szerintem egy kolléga se maradt egyenruhába a vacsira.
2012. júl. 19. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!