Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyenruhás esküvő hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyenruhás esküvő hogyan?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki látott már olyat, hogy a rendőr/katona vőlegény a szép egyenruhában nősül és kardos sorfal van, meg ilyesmi.

Na most az a helyzet, hogy az én vőlegényem is egyenruhás, szeretnénk is a fiúkat karddal, de a vőlegényem azt mondta, hogy de ő nem akar abban a ruhában esküdni, mert ronda és kényelmetlen és az anyagára sem vágyik egész nap.

De az meg milyen, ha nem abba öltözik? Hagyjuk az egészet a fenébe, vagy csináljuk úgy, hogy ott vannak, de ő meg sima vőlegény öltönyben van? Nem béna az? De muszájból meg nem akarom arra a ruhára rábeszélni, ő tudja milyen... De a többit ő is szeretné, csak nem akar abba öltözni.

2012. júl. 18. 18:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%

Nincs valami kényelmesebb egyenruha a kölcsönzőbe direkt ezekre az eseményekre?

Megértem, h nem akar abba nősülni abban az öltözékben amiben egész nap/egész héten/egész évben van. Már az esküvőjén is kell lennie valaminek ami a melóra emlékezteti? Ez olyan lehet, mintha meg kéne hívnod a főnöködet vagy a Te munkahelyeden kéne esküdnöd a te munkaruhádban. Vagy nem? Mesélj erről bővebben légyszíves! :-)))

2012. júl. 18. 18:18
 2/22 anonim ***** válasza:
90%

Szeretnél fiúkat karddal az esküvőre?:P Ez jó.

Szerintem neked van igazad, azt kellene neki megértenie ha ő nincs egyenruhában mig a bajtársai igen akkor az olyan mintha a parancsnokuk lenne (bár lehet az is, nem derül ki).

Ha ők felvállalják érte akkor tegyen ő is igy. Vagy legyen mindenki civilben, azzal sincs semmi gond.

2012. júl. 18. 18:21
 3/22 anonim ***** válasza:
61%
Miért kell kardfalos sorfal? Nem valami nemzeti ünnepség az esküvő! A kollégái is legyenek civilben.
2012. júl. 18. 18:34
 4/22 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem úgy az igazi, ha a vőlegény is egyenruhában van.

Csinálhatnátok úgy, hogy a lagzira már átöltözik.

2012. júl. 18. 18:37
 5/22 A kérdező kommentje:

Első, nem azt a hétköznapit szokták viselni, hanem társaságinak nevezik az alkalmi egyenruhát. Ha rákeresel általában látszik, hogy mindnél ilyen tányérsapka, meg a katonáknál pl. kislibafos árnyalatú zakó van stb.

Nekem amúgy tetszene benne, de neki az egésszel csak az a baja, hogy ő nem olyat akar felvenni, ő már kinézett öltönyt.

Megértem egyébként, mikor elnéztem, hogy a nőknek milyen társasági ruha van, meg hogy ki a jó ég tervezte nekik a szandált, mert az ronda is meg kényelmetlen én is úgy lennék vele, hogy ha nem kötelesség, akkor bolond lennék magamra húzni.

Ráadásul ez még most jött fel, most azt sem értettem pontosan, de talán ilyen ruhája nincs is alapból. Szétnéztem a neten ezzel kapcsolatban és véletlen találtam mondjuk ez épp katasztrófavédelmi társasági zakót találtam, de hát 36 ezer forintért???? [link] sapka 9ezer+ ilyen árak vannak? Hát azért, ha nincs is neki, és ennyikbe kerülnek, akkor lehet elgondolkodtató, hogy kell-e ez nekünk...

2012. júl. 18. 18:38
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Díszegyenruhájuk is van alkalmakra? Mert ha nincs, csak a hétköznapi, azt tényleg ne vegye fel, az általában ronda is. Csak a díszegyenruha szép, nem a "rendes".
2012. júl. 18. 18:40
 7/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk a lagzira átöltözni nem hülyeség..
2012. júl. 18. 18:40
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem a katasztrófavédelemhez tartozik, akkor bolondság lenne megvenni. És még ez a társasági verzió is teljesen hétköznapi, nem épp csinos darab, olyan, mint egy vasutas zakó.
2012. júl. 18. 18:45
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
4 éve volt nagybátyám esküvője (mindkettő rendőr) és a nagy bátyám sima öltönyben volt. De volt nekik sorfal.
2012. júl. 18. 18:46
 10/22 A kérdező kommentje:
Lehet van külön dísz is ünnepélyekre. De a képeket elnézve sokan csak simán társaságit vesznek fel és cső. Franc se tudja. Őt nem nagyon tudom kifaggatni, mert nem is igazán értem, hogy milyen ruháik vannak, meg hát ő úgy van vele, hogy de nem akar olyanban lenni és kész. lehet feldobom, hogy és mi van, ha utána átvenni a rendes öltönyt és kész. Felénk eleve az a szokás, hogy a menyasszonynak is két ruhája van, egy a lagzira egy meg előtte a szertartásra. Max. akkor ő is átöltözik.
2012. júl. 18. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!