Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem könnyeztétek szét a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem könnyeztétek szét a sminketeket menyasszonyok?

Figyelt kérdés
Most voltam esküvőn, de még vendégként is bőgtem, mikor megláttam unokatesómat a ruhában, bőgtem kikérésen, a búcsúzókon, bőgtem mikor megláttam a hintőt, bőgtem a szertartáson, bőgtem, hogy szeretik egymást, meghatódtam én mindenen... Most vőfélyt akarok választani, nézem a videóiak, vadidegenek esküvői, de még akkor is néha bekönnyezek...Mi lesz velem???
2012. júl. 17. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha profi kozmetikus készíti, profi cuccokkal, akkor nem szabadna lejönnie!

Én is többször elérzékenyültem az esküvőmön, de a sminkem úgy tartott,hogy még reggel 7-kor is alig bírtam leszedni!

2012. júl. 18. 09:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Tudok ajánlani egy nagyon jó alapozót :D

Én két napja vettem, 1450 forintért..:D Ázsia center de NEM KÍNAI!!!!:D

24 órán keresztül tartós formulát ígér és be is váltja :D

Az istennek nem jön le a fejemről csak erős dörzsi hatására, nem foltosodik, nem csomósodik és nem kopik :D

2012. júl. 18. 12:53
 13/19 anonim ***** válasza:
döbbenet, de nem sírtam :) egyszer csak, amikor aputól búcsúztattak illetve a szülőköszöntőnél, de csak 1-1 könnycsepp volt
2012. júl. 18. 13:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Más esküvőjén én is mindig maghatódom - feltéve, hogy érzelmileg közel áll hozzám a pár. A sajátomon olyan izgatott voltam, hogy eszembe sem jutott meghatódni, pedig így utólag: bőven lett volna rá okom.
2012. júl. 18. 14:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ettől félek, s ezért megyek sminkeshez, neki biztosan vannak vizálló holmijai. de a kistáskámban lesz azért némi sminkkészlet, hogy a mellékhelyiségben meg tudjam igazitani.
2012. júl. 18. 15:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már attól is elbőgtem magam, ha arra gondoltam, hogy mi minden vár még rám, mikor bemutatták a polgári termet, a templomban a főpróbán... Szóval én is attól féltem, hogy végigbőgöm az egészet, de csodák csodáájára, csak a búcsúztatásomon folytak a könnyeim. A többin mosolyogtam.
2012. júl. 18. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy voltam a készülődés alatt, és más esküvőjén mindig sírtam. Unokatesómén szinte zokogtam. De a sajátomon, nem sírtam, el-elcsuklott a hangom de nem sírtam el magam. Mai napig nem tudom, hogyan bírtam. Én is nagyon rástresszeltem erre a sírás témára, de nem kell. Ha meg sírni is fogsz, kozmetikus olyan tartós sminket tud készíteni, ami biztos, hogy nem fog elfolyni.
2012. júl. 23. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Még meghatódni sem lesz időd, nemhogy bőgni!!!

Legalábbis bennünket szabályosan sodortak az események!

2012. aug. 3. 10:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Fotós vagyok, így láttam már pár esküvőt. :)

Többnyire csak a rokonok sírnak, a menyasszony csak ritkán ejt 1-1 könnycseppet, de hamar át is vált mosolyra. :)

Szóval szerintem a saját esküvődet más szemmel fogod nézni, 1-1 könnycsepp pedig belefér. :)

Egy barátnőd azért legyen felkészülve egy életmentő alapkészlettel. :) (Alapozó, pirosító, szemceruza)

Sok boldogságot! :)

2013. febr. 20. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!