Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem könnyeztétek szét a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem könnyeztétek szét a sminketeket menyasszonyok?

Figyelt kérdés
Most voltam esküvőn, de még vendégként is bőgtem, mikor megláttam unokatesómat a ruhában, bőgtem kikérésen, a búcsúzókon, bőgtem mikor megláttam a hintőt, bőgtem a szertartáson, bőgtem, hogy szeretik egymást, meghatódtam én mindenen... Most vőfélyt akarok választani, nézem a videóiak, vadidegenek esküvői, de még akkor is néha bekönnyezek...Mi lesz velem???
2012. júl. 17. 21:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Rajtam nem vagy alig lesz smink, hasonló okok miatt :D

Max. szempillaspirál, remélem bírni fogja.

2012. júl. 17. 21:05
 2/19 A kérdező kommentje:
Rajtam spirál nem lesz, mert mindig műszempillám van, azzal nem is lesz baj, de hát alapozó vagy ilyesmi... Nem tudom. Csak kellene, mert nélküle olyan vagyok, mint egy hulla, de ha patakokba lemosódik... Meg hát a szemhéjfesték is..
2012. júl. 17. 21:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
En is olyan voltam mint te. De a sajatomon nem konnyeztem igy a smink is szepen maradt.:)
2012. júl. 17. 21:10
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem,mert nem is volt rajtam smink,csak nagyon szolid. De nem is sírtam,mert nem volt miért.
2012. júl. 17. 21:15
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Legyen a táskádban vészcsomag: alapozó, púder és a szemhéjfesték. Plusz kérd meg barátnődet vagy megbízható rokonokat, ha kell végezze el a "renoválást" vagy tartsa neked a tükröt. Mindig találhatsz rá pár percet, hogy félre vonulj, így nem leszek festékcsíkos menyasszony :D

Kívánom, hogy az életben mindig csak örömödben sírj :D

2012. júl. 17. 21:15
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Jó minőségű vízálló sminket kell használni és azt sem vastagon felkenni. Nekem ez vált be (nem vagyok menyasszony, nem hatódok meg esküvőkön sem, de elég sírós vagyok, úgyhogy elég egy terhes jegesmedvékről szóló dokumentumfilm vagy egy dal :D) Úgy nincs az a vastag fekete csík amit a lefolyt spirál és szemceruza hagy. :)
2012. júl. 17. 21:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ezen aggódok!! Mondtam anyuméknak, hogy körülöttem csak férfiak legyenek, mert ha látom, h pl anyum pityereg, én is tuti rákezdek! :)
2012. júl. 17. 21:30
 8/19 anonim ***** válasza:
18%
Mit kell egy esküvőn bőgni?? Atyaég! Én végigröhögtem az egészet.
2012. júl. 17. 21:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én más esküvőjén volt már, hogy meghatódtam, de a sajátomon mosolygós voltam nagyon :) Használj vízálló sminket (szemceruza, alapozó) legyen a közelben sminklemosó, fültisztító pálcika és a sminkcuccok, és akkor tudod javítani.
2012. júl. 17. 21:53
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi olyan hihetetlen azon, hogy van aki meghatódik. Ezzel nem lehet mit csinálni, ez van, most azért, mert te nem hatódsz meg, attól én még meg fogok..

Köszönöm a tippeket!

2012. júl. 18. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!