Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári és templomi esküvő között mi az az idő ami még elfogadható?
Szerintem sosincs későn. Van egy ismerősöm, aki a feleségével legalább a 15. házassági évfordulójukon házasodtak össze templomban, de nem a felhajtás miatt, hanem azért mert a férj előtte nem volt olyan vallásos, de később megtért, és már ő is fontosnak érezte.
Tehát szerintem az idővel nincs probléma, de akárhogy döntesz, azt vedd figyelembe, hogy a katolikus vallásban ez egy szentség, tehát ehhez méltó legyen az esemény.
Amennyi neked elfogadható:) mi 8 éve együtt vagyunk, most lesz az esküvőnk mert kiderült babát várok.
Lemondtam az igényeimről és tartunk egyházit is, de messze nem az álom esküvőm lesz.
Nekem megfelel mert sokkal másabb álmaink vannak már, eddig azért halogattuk, hogy álomesküvőnk legyen,most álom keresztelőt szeretnénk.
Szerintem ha fontos nektek az egyházi és az is, hogy az álom esküvőd legyen akkor mindegy mikor van.
Én nem engednék belőle mások véleménye miatt!
Sok boldogságot nektek mint ifjú párnak!
:)
Jaj nagyon köszönöm a későbbi válaszolóknak is a kommenteket! A pozitív választ és biztatást! Tegnap kissé lelombozódtam de ez a sok pozitív gondolat felrázott! ;)
Köszönöm mindenkinek! Aranyosak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!