Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek ki segít az esküvői szervezésben?
Nekünk is kicsit kevesebb mint 1 hónap van vissza. De milyen segítség kell nektek a barátoktól? Nekünk semmilyen konkrétan.
Szóval miben vársz segítséget?
Nem értem... Ha valaki elhatározza, hogy MAGA szervezi meg az esküvőjét, akkor miért esik neki rosszul, ha nem kap segítséget barátoktól, rokonoktól?
Ha nem bírunk el a feladattal, miért nem kérünk meg egy szakembert? Erre vannak az esküvőszervezők, akik a szervezésért nem kérnek pénzt, hiszen a szolgáltatóktól kapnak jutalékot!
És ha nem akarunk szervezőt, akkor pedig viseljük a szervezés fáradalmait!!
üdv,
Viki
esküvőszervező
Ki kell osztani a feladatokat és akkor segítenek. :)
Ez nem az ő nagy napjuk, biztosan nagyon örülnek nektek, de nem fogják fejben tartani a dolgokat. Ha nem mondod nekik, hogy ez, vagy az kéne konkrétan, akkor valószínűleg azt gondolják, hogy minden rendben és nincs szükség a segítségükre.
Az egyik barátnőmmel az esküvője előtt a tortásokat és a virágosokat együtt jártuk végig, nekem csak ennyit kellett "segíteni", mindenhonnan árakat kértünk be és referenciákat néztünk.
A sajátunkat is szervezzük közben a vőlegényemmel, még van idő bőven, nem ez köti le minden gondolatom, ami fontos volt az le van beszélve (hely, ruha, fotós), én nem hiszem, hogy bárkinek a segítségét kérném, illendőségből megkérdezem a családot a menüről, de ott is csak a véleményük érdekel. A nagy napra sem hiszem, hogy bárkit be kéne osszak, van virágos-dekoros ismerősöm, aki szerintem elhozza a csokrom, ha már úgyis vendég is, a tortát pedig kiszállítják a helyszínre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!