Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki szeretne hosszú ujjú vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretne hosszú ujjú vagy harangujjas esküvői ruhát?

Figyelt kérdés

Annyira divat az ujjatlan, hogy sokszor eszébe se jut az embernek, hogy van másmilyen is.

Nemrég kezdtem el őket nézegetni jövő nyári esküvőhöz, és az ilyenek tetszenek:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Persze előre látom már, hogy dönteni nem fogok tudni... :-)

2012. júl. 14. 17:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első: szép

A második, és a harmadik: gyönyörű

A negyedik: csodás

2012. júl. 14. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csodásak!!!
2012. júl. 14. 17:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont a középút tetszik a legjobban, hasonló menyasszonyi ruhát szeretnék:

[link]

Tényleg sokszor eszébe sem jut az embereknek, hogy nem csak ujj nélküli ruha létezik, és sajnos a szalonok is alkalmazkodnak ehhez, alig találni nem ujjatlan, szépen kinéző ruhát...

A te ruháid is nagyon szépek :)

2012. júl. 14. 17:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kizárólag a harang ujjúak tetszenek.Sok ruha tetszene,de felül "semmi" nincs szinte.Hiányosnak érzem őket úgy.24
2012. júl. 14. 17:43
 5/15 anonim ***** válasza:

az 1. nekem nem tetszett, kissé ódivatúnak találtam.

a 2.-at túl egyszerűnek

a 3. modernebb, vagányabb, ha én választanék közülük arra voksolnék

a 4. is nagyon tetszett, olyan romantikus

2012. júl. 14. 17:58
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekem az 1. túl csicsás, a 2. és 3. tetszik, de a harmadik inkább hat ujjatlannak boleróval, mint hosszú ujjúnak. A 4. nekem függönyszerű, az nagyon nem tetszik.
2012. júl. 14. 19:25
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon szépek.Az első ujja gyönyörű,az a baj,hogy akinek vastag karja van,annak ez nem előnyös.De nagyon szép.

A második Katalin hercegnő ruhájának koppintása,nem szeretem az utánzást,abból jól nem jön ki az ember,mert mindenki látja maga előtt az eredetit.

A harmadik tucat ruha.

A negyediknek a felső része káprázatos és az ujja is,a szoknya rész engem is a függönyre emlékeztet,azt átalakítanám,hogy ne így jöjjön a csipke.

2012. júl. 14. 19:47
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Mindegyik tetszik, de nyári esküvőre nem venném fel!Nekem most volt júni 23.án 34fok volt, és az ujjatlan, pánt nélküli is olyan meleg volt h ihaj :) de pl ha télen lett volna az esküvőnk akkor felvettem volna :)
2012. júl. 14. 20:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépek! Szerintem jobbak, mint a pánt nélküli ruhák! Nekem harangujjú lesz majd egyszer remélem, mondjuk ilyesmi:

[link]

[link]

Ja, és télen szeretnék házasodni. :))

2012. júl. 14. 21:43
 10/15 anonim ***** válasza:
67%
Az 1. nagyon elegáns, nagyon dekoratív, nagyon tetszik!!
2012. júl. 14. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!