Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki szeretne hosszú ujjú vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretne hosszú ujjú vagy harangujjas esküvői ruhát?

Figyelt kérdés

Annyira divat az ujjatlan, hogy sokszor eszébe se jut az embernek, hogy van másmilyen is.

Nemrég kezdtem el őket nézegetni jövő nyári esküvőhöz, és az ilyenek tetszenek:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Persze előre látom már, hogy dönteni nem fogok tudni... :-)

2012. júl. 14. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
A hármas gyönyörű! Határozott elképzelésem volt a majdani ruhám fazonjával kapcsolatban... Eddig! Hát ez valami meseszép...
2012. júl. 14. 23:11
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Mindegyik szép, de a negyedik förtelmes.

A második ruha nagyon emlékeztet erre a ruhára: [link] :)

Még két szép ilyen ruha:

1. Felső része csodás, de az alsót lecserélném: [link]

2. Mind közül ez a legszebb: [link]

2012. júl. 15. 09:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én ízlésemnek a negyedik felel meg legjobban. Sőt, ez ugyebár a Pronovias márka Eclipse nevű ruhája, Manuel Mota tervezése. Egyik legnagyobb kedvencem. Már nagyon régen kiszúrtam magamnak is :). A többi linkelt ruha is szép, de a negyedik messze lepipálja őket.

Egyébként én is a hosszú vagy háromnegyedujjas (természetesen és kizárólag csipke) ruhákat favorizálom :)

Nagyon jó ízlésed van :)

2012. júl. 15. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Mind gyönyörű, de nekem legjobban a 3. tetszik, az maga a csoda, nagyon szééép!

Viszont nyári esküvőre lehet, hogy én sem ilyet választanék (ujjatlant inkább-talán ezért is van azokból nagyobb választék a boltokban, mert általában nyárra tűzik ki az esküvőt sokan). Egyébként őszre-tavaszra és télre is felvenném, mert tényleg nagyon szépek!

2012. júl. 16. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is mindig ezek tetszettek jobban, ilyesmit szerettem volna, de nyári esküvőre nem mertem bevállalni. Végül ujjatlant választottam, érdekes nyakmegoldással. Akinek megmutattam képen, az vagy csak hümmentett, vagy közölte, hogy ez baromi ronda ruha. Aztán nem győztek csodálkozni, amikor meglátták rajtam. Minden akkor dől el, amikor felpróbálod. Azonnal tudni fogod, hogy melyik az igazi!
2012. júl. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!