Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretne hosszú ujjú vagy harangujjas esküvői ruhát?
Annyira divat az ujjatlan, hogy sokszor eszébe se jut az embernek, hogy van másmilyen is.
Nemrég kezdtem el őket nézegetni jövő nyári esküvőhöz, és az ilyenek tetszenek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Persze előre látom már, hogy dönteni nem fogok tudni... :-)
Az én ízlésemnek a negyedik felel meg legjobban. Sőt, ez ugyebár a Pronovias márka Eclipse nevű ruhája, Manuel Mota tervezése. Egyik legnagyobb kedvencem. Már nagyon régen kiszúrtam magamnak is :). A többi linkelt ruha is szép, de a negyedik messze lepipálja őket.
Egyébként én is a hosszú vagy háromnegyedujjas (természetesen és kizárólag csipke) ruhákat favorizálom :)
Nagyon jó ízlésed van :)
Mind gyönyörű, de nekem legjobban a 3. tetszik, az maga a csoda, nagyon szééép!
Viszont nyári esküvőre lehet, hogy én sem ilyet választanék (ujjatlant inkább-talán ezért is van azokból nagyobb választék a boltokban, mert általában nyárra tűzik ki az esküvőt sokan). Egyébként őszre-tavaszra és télre is felvenném, mert tényleg nagyon szépek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!