Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik?

Figyelt kérdés

Nem akarok habos-babos-flitteres-kövecskés habcsók lenni! Augusztus végén lesz a nagy nap, addig kényelmesen ideér :D

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2012. júl. 13. 21:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Nemrég tettem fel ezt a kérdést, szerintem a végleges döntés előtt nézz szét e ruhák közt is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3..

Szerintem ezek nem ruháskosarak és nem habcsókok (azt az idióta divatot én sem szeretem). De nem feltétlenül kell lepedőbe burkolózni ahhoz, hogy ne legyél habcsók. Mert bocs, de ez a 4 ruha tényleg kissé lepedős. Talán még az első elmegy valahogy. Kicsit elegánsabban is meg lehet oldani, és máris nem habcsók. Ha viszont már döntöttél, akkor sok boldogságot nektek! :-)))

2012. júl. 15. 12:10
 32/33 anonim ***** válasza:
49%
Nekem csak az első tetszik. Azt kifejezetten szépnek találom. A nemes egyszerűséggel nincs semmi gond, de a többi annyira jellegtelen. Már el is felejtettem hogy néztek ki, pedig fél perce sincs, hogy megnyitottam. Az első viszont megmaradt, és fogok is rá emlékezni, mert szép és különleges.
2012. júl. 15. 13:49
 33/33 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi ezekben a lepedő. Csak azért, mert nem agyondíszítettek. Kedves 31-es, ne haragudj: nekem azok a ruhák egyáltalán nem tetszenek, amit te felraktál. Nekem már azok is túl soknak számítanak. De az ízlésen tényleg nem lehet vitatkozni:). Sok boldogságot nektek :D
2012. júl. 15. 20:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!