Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik?
Nem akarok habos-babos-flitteres-kövecskés habcsók lenni! Augusztus végén lesz a nagy nap, addig kényelmesen ideér :D
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
1. és a 4. tetszik, de az 1. szerintem a legszebb.
Ha elegáns akarsz lenni, akkor a 2.-at semmiképp se válaszd szerintem, mert úgy néz ki, mint egy hálóing.
Köszi mindenkinek a választ. Nem értem, hogy ki pontozott le, én mindenkinek zöld pacsit adtam. Már csak azért is, mert mindenkinek joga van a véleményéhez. Nekem meg ahhoz, hogy ne idióta hercegnőnek álcázott ruhacsomóban legyek. Ahol lakom minden szombaton rálátok a polgi hivatalba érkező ruháskosarakra. Még járni sem tudnak benne, nemhogy viselni. Na ezekre nem akarok én hasonlítani.
Még egyszer köszi mindenkinek. Ja, a hármas mellett döntöttem a nyaka és főleg a háta miatt. Szép nyarat nektek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!