Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik?
Nem akarok habos-babos-flitteres-kövecskés habcsók lenni! Augusztus végén lesz a nagy nap, addig kényelmesen ideér :D
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Az a baj, hogy mindegyikben van az a pici csavar, ami különlegessé tesz: az egyesnél a csipke, a kettesnél a szoknyarész, a hármasnál és a négyesnél a nyakrész. Szóval, hogy a klasszikust idézzem: "Oly nehéz a választás!"
De most van jó akció, amire vártam, tehát legkésőbb holnapig el kell dőlnie :D
a 4. nagyon szép
az 1. is szép de nem olyan nagyon mint a 4.
Az első a nyerő nálam! A 4. sem rossz, de olyan...lepedős?
Mindenesetre sok boldogságot! :)
Ezek nem menyasszonyi ruhák. Persze szíved joga abban esküdni,amiben akarsz.
Véleményem: az elsőn kívül mindhárom nagyon rusnya. Pont a 'különlegességük' miatt.
Érdekes kérdés, hogy mi számít menyasszonyi ruhának és mi nem, valamint hogy a menyasszony menyasszonyi ruhában legyen vagy sem. Nekem sem menyasszonyi ruhám volt, pont azt nem akartam semmiképp, és még azzal is tetéztem, hogy mályva szín volt, bordós kiegészítőkkel. Skandallum. :-)))))) Azt már meg sem említem, hogy nem voltam kíváncsi arra, ki mit szól hozzá.
A harmadik legyen, léccilécci, az olyan nagyon szép! :-))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!