Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzámenjek ha tudom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámenjek ha tudom, hogy nem illünk össze?

Figyelt kérdés
párom megkérte a kezemet pár hónapja, és mostanság beszélgettünk róla, hogy jövőre lehetne egy lagzi.. együtt vagyunk több éve, igent mondtam neki, mert szeretem és ő is engem.. viszont egy ideje nem érzem maximálisan úgy, hogy tutira őt akarom.. egyrészt mert mások vagyunk, bár ezt eddig is tudtam, de igyekeztem változni és simulni a kapcsolatunkhoz. az elmult egy évben viszont valami megávltozott.. kihült egy kicsit a kapcsolat, valahogy nincs az a szerelem mint eddig.. persze elmúlik egy idő után, de már nem is látom annyira vonzónak. ráadásul nem illünk össze külsőleg sem, hiszen ő alacsony, én magas vagyok. ő elég testes és gebe. és már hallottunk visszhangot is, hogy külsőleg nem illünk össze.. nem zavart sosem, de manapság már igen. főleg, hogy tudom, oltár elé kell állnunk és mindenki minket fog méricskélni.. most mivan velem? vagy csak a lagzi gondolatától vagyok beijedve? próbáltam vele beszélni erről, de nem akarom megbántani. szeretem és gyereket akarok, de másik oldalról nézve, meg nem mindig érzem ezt.. mit tegyek? úgy félek hogy jól döntsek és semmit se bánjak meg. előre is köszönöm a hasznos tanácsokat! 28/N
2012. júl. 13. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3%
Minek a házasság, élj vele együtt amíg jó. Van még időd kivárni az igazit!
2012. júl. 13. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem szereted a párod. Eszedbe sem jusson hozzámenni! Ilyen gondolatokkal nem szabad házasodni.
2012. júl. 13. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Én csak egy linket osztanék meg veled

[link]

Remélem segíteni fog!

Nekem nagyon hasznos volt!

2012. júl. 13. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet csak a házasság gondolata feszít ennyire. Addig még sok időtök van ezen gondolkozni pláne neked. Lehet, hogy még nem vagy annyira felkészülve erre.
2012. júl. 13. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:

én megértelek kérdező annyi különbséggel , hogy én szeretem a párom, de úgy érzem, hogy egyszerűen nem illünk mi össze és hosszú távon nem fog működni....hagyjam ott? szeretem...

ne szüljek neki? épp babaprojekt van...

én 33 éves vagyok...nem fogok elhagyni egy férfit akit szeretek, csak azért mert tudom, hogy nem illünk össze...

nem fogom elhagyni, attól függetlenül, hogy félek lesz ez vagy több közös gyermekünk és hacsak nem tanulunk meg alkalmazkodni a másik igényeihez, akkor valószínűleg csendben vagy nem csendben de elválnak útjaink.

Találni egy másik férfit nem egyszerű...talán egyszerűbb alkalmazkodni egy férfihoz, akit szeretsz, akihez vonzódsz...

Hidd el nekem nagyon nehéz megtalálni azt az embert akivel maximálisan összepasszoltok..

szerencsések, akiknek nem kell annyit dolgozni egy kapcsolatért..

2019. aug. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!