Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámenjek ha tudom, hogy nem illünk össze?
én megértelek kérdező annyi különbséggel , hogy én szeretem a párom, de úgy érzem, hogy egyszerűen nem illünk mi össze és hosszú távon nem fog működni....hagyjam ott? szeretem...
ne szüljek neki? épp babaprojekt van...
én 33 éves vagyok...nem fogok elhagyni egy férfit akit szeretek, csak azért mert tudom, hogy nem illünk össze...
nem fogom elhagyni, attól függetlenül, hogy félek lesz ez vagy több közös gyermekünk és hacsak nem tanulunk meg alkalmazkodni a másik igényeihez, akkor valószínűleg csendben vagy nem csendben de elválnak útjaink.
Találni egy másik férfit nem egyszerű...talán egyszerűbb alkalmazkodni egy férfihoz, akit szeretsz, akihez vonzódsz...
Hidd el nekem nagyon nehéz megtalálni azt az embert akivel maximálisan összepasszoltok..
szerencsések, akiknek nem kell annyit dolgozni egy kapcsolatért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!