Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Féltékeny vagyok, de mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok, de mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

A völegényemmel több,mint 1 éve ismerkedtem meg,és az eljegyzésünk februárban volt!Neki már volt elöttem kapcsolata nekem pedig nem!Ö az elsö az életemben!23 éves vagyok,és már akartak udvarolni többen is házasság céljából,de nem engedtem korábban.

Számára én vagyok az elsö,akinek ö szólt,hogy udvarolni szeretne,és elöttem mindig a lányok kezdeményeztek,nem ö!A barátai is elismerték,hogy még sosem látták ilyennek!most látják csak igazán szerelmesnek!bár mindig elmondja,hogy szeret,és ki is mutatja!nem hozza szóba a régi személyeket,mégis olykor annyira féltékeny

vagyok rájuk,bár mindenki azt mondja nincs rá okom!még olyan személyek is ezt mondják akiknek nem igazán szimpatikus,de jól ismerik!volt mikor mondtam neki 1-1 veszekedés után,hogy vége,de mindig sirt,és azt mondja,hogy próbáljak meg bízni benne,mert nagyon szeret és nem akar elveszíteni!Apukám miatt sokat kell szenvednünk,mert ö szinte utálja a völegényem csak azért mert nem csinálta úgy az udvarlást ahogy ö szerette volna!a sértései odáig vezetett,hogy idegösszeomlásom volt!kétszer ezzel vittek

korházba!mindig ott volt a völegényem mellettem,fogta a kezem,és csak sírt,és mondta,hogy nyugodjak meg nagyon szeret és mellettem van és mellettem ís marad!nekünk egymásnak kell megfeleljünk nem apunak,csak apu ezt nen érti meg!és ez megy bő 1 éve!völegényemet nagyon bántják,amiket apu mond róla,de mindig azt mondja,bármit elszenved énértem,csak maradjak mellette,mert feleségül akar venni!apunak mégis mindig próbál a kedvében járni,annak ellenére,hogy sértegeti!sosem beszél apuról negativan!tiszteli öt!a régi mondjuk ugy barátnöi,csak kihasználták minden téren!fizikailag,érzelmileg,anyagilag egyaránt,de egyikük sem szerette igazán,és ö is megmondta nekik,hogy nem akarja elvenni egyiket sem!én vagyok az elsö neki,akinek szólt és akit el is akar venni feleségül!tudja,és érzi,hogy mindíg mellette vagyok,és öszintén szereĺmes vagyok belé,önmagáért és nem a pénzéért!amig volt több pénze addig a régi lányok idézöjelbe mellette voltak,de ahogy lesérült a gerincével és nem kaptam meg mindent,otthagyták a betegségben a bajban!nagyon értékel mindig azt mondja,mert én már most többet adtam neki minden téren mint egész életében amit kapott!én a házimunkákat mind elvégzem mert engem így neveltek mások viszont semmi ilyet nem tettek,mert nem tudtak se fözni se semmit!nem magamat dicsérem,csak ezeket tudom! bántja,hogy féltékenykedek bár valóban nincs rá okom,és borzasztóan szeretem!nem akarom öt elvesziteni,soha!bár sokan mondják,hogy a túlzott féltékenység miatt akár el is veszithetem!tudtok erre valamit reagálni?!

2012. júl. 10. 00:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

szóval azért választ téged, mert segítettél neki amikor beteg volt és mert elvégzed a házimunkát?

szerintem gondold át a házasodást, ez így elég egyoldalú

2012. júl. 10. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Sárbogárdi Jolánhoz van szerencsénk? :D
2012. júl. 11. 00:03
 13/20 anonim ***** válasza:

Próbáld meg értékelni, amit kaptál az élettől, mert egy ilyen kapcsolat nem mindenkinek adatik meg. Apukádat fogd fel szimplán kezdeti nehézségnek, így legalább megtanuljátok közösen átvészelni a gondokat.

És hogy a féltékenységedről is beszéljünk... Szerintem kissé paranoiás vagy. Ne képzelj a dolgok mögé olyat, ami nem létezik vagy már csak a múlt. Ne hánytorgasd fel az exek emlékeit se, csak magadat idegesíted vele. Legyen az a szemed előtt, hogy téged szeret, téged akar elvenni - nem mást.

2012. júl. 11. 00:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Figyelj..A féltékenység valamilyen szinten önzőség is!!Főleg ha semmi okod rá.MERT NINCS!!Csak saját magaddal szúrsz ki már ne is haragudj..

Egyébként pedig egy férfi ha olyan, így is úgy is megteszi.

Én nem vagyok egy féltékeny fajta, és eddig ez be is jött.Sokkal jobb egy férfinak is, ha nem állandóan azt kell bizonygatnia, hogy nincs semmi, és érzi hogy megbízol benne.Hidd el, hogy ebbe sokkal gyorsabban belefásulnak, és ha még tényleg nem is csal meg, lehet talál valakit aki érzelmileg stabilabb és ugyan olyan házias mint te, és már ott is a baj!!!

Apukádhoz sokat nem tudok hozzá fűzni.Igazából ha párod mindent megtesz, hogy kedvelje, akkor most rajtad a sor.Szépen ülj le vele, és mond el, hogy őt szereted és ezt fogadja szépen el.Nem, hogy örülne, hogy nem egy kocsmatöltelékkel vagy!!!Na mindegy..

És a záró gondolatom:

NINCSEN TÖKÉLETES PASI!!!Valami stiklije mindegyiknek van..(még mielőtt itt a férfiak a nyakamnak ugranának, ez a nőkre is igaz.. :) )Hidd el én már több kapcsolaton túl vagyok.Ne az amerikai filmeken ábrándozz, hanem nézd a dolgok valós értékét.Rálátásom szerint ez nem tűnik rossz férfinek, így ne rontsd el, mert bármilyen birka türelmű valaki, egyszer mindenkinek elege lesz!!!

2012. júl. 13. 08:56
 15/20 anonim ***** válasza:
1év után eljegyzett? Akkor tényleg nagy a szerelem! Emlékszel még Napoleon házasságára? A legszebb francia lányt vette feleségül, de a nő az évek során annyira házsártos, féltékeny és zsémbes lett, hogy inkább k**rvázott a főhősünk??? Annyira komolyan veszed az életet, hogy borzasztó. Így nem lehet élni!!! Játsz, szeress, élj, amíg lehet. Ha megcsal, akkor ennyi volt, továbblépsz és találsz jobbat. Ha meg nem csal meg akkor nem kell féltékenykedni, mert az rontja el az egész viszonyt! Az exekre vagy féltékeny? (mert azt vettem ki az írásodból). Figyu. Annak oka van, hogy szakítottak. Most veled van, bármennyire meglepő is, de szeret és ez a fontos. Ne kapkodjátok el az esküvőt. Ennyi idő alatt nem lehet kiismerni a másikat. Sok boldogságot!
2012. júl. 13. 14:53
 16/20 A kérdező kommentje:
14 és 15-ös válaszolóhoz!Való igaz, hogy apu örülhetne, hogy a lányát látja boldognak! Rengetegszer beszéltem már erről apuval, és mondtam már neki számtalanszor, hogy Őt szeretem, Őhozzá akarok menni feleségül! De mindig ugyanoda lyukadtunk ki! Ő csak a negatív dolgokat mondja és azokat vagyis olyanokat amik abszolút nem jellemzők a vőlegényemre,de azért mindig próbálkozik!De remélem esküvő után már belenyugszik az egészbe! És igen, nem iszik, nem cigizik, nem jár el szórakozgatni, nem kicsapongó életet él, nem drogozik! Ennél jobb férjet szánt volna nekem apu?! Mert lehet még vannak ilyen férfiak, csakhogy számomra csak egy létezik,A VŐLEGÉNYEM!!!!!Igyekszem nem féltékenykedni, és már jó, mert ebben haladok!Nem akarom elveszíteni! Mindenkinél fontosabb nekem Ő!!!!!Köszönöm a hozzászólásokat!Sokat segítettetek!
2012. júl. 13. 22:59
 17/20 A kérdező kommentje:

El is felejtettem!bízom benne,hogy lesz hozzám türelme,mert ha én hozzámegyek,egy életre megyek hozzá!volt mikor a kapcsolatunk elején elég türelmetlen volt velem szemben,és sokszor megbántott a szavaival!nagyon sokszor mondtam neki,hogy mennyire bánt vele és rengetegszer sírtam ezek miatt!próbáltam mindig megértetni vele,hogy kicsi korom óta nagyon érzékeny vagyok!sokszor próbált kedvesen beszélni,de olykor elöjött nála az,hogy türelmetlen,és ebböl kifolyólag nem beszélt kedvesen!Most hála Istennek egyre ritkábban van ez és ettöl még nagyon boldog vagyok!mondtam neki is,hogy ez nekem sokkal többet ér,mint bármilyen drága ajándék

!Ezzel csak én vagyok igy!?Természetesen az ajándéknak is örülök,de nekem a kedvesség,a szeretet,a hüség mindennél többet jelent!ezek számomra felbecsülhetetlen ajándékok!

Nem vágyom drága holmikra,egyedül csak arra a 3 tulajdonságra amit az imént leirtam!ennél értékesebb ajándék számomra nincs!és igen

a filmek azok csak,egy ábrándot kergetnek!nem a valóságnak felelnek meg!az élet kemény,ezt már én is megtapasztaltam!Nekem is vannak rossz vagy idegesítő tulajdonságaim a völegényemnek is vannak,de akkor is nagyon szeretem még akkor is ha megbánt!boldog vagyok hogy él és annak is,hogy most már megtanult bocsánatot kérni,mivel az elején ezt nem tudta megtenni,de most már igen!szeret effelöl nincs semmi kétségem,csak szívböl remélem,hogy ilyen marad örökre!!jó éjt mindenkinek!

2012. júl. 14. 00:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Én borzasztó labilisnak látlak és túl érzékenynek.Szerintem görcsösen kapaszkodsz belé.olyan mintha bezártak volna egy kastélytoronyba és arra készültél éveken át,hogy egyszer majd lesz valaki aki egész életedben fogja a kezed.Aztán 23 évesen kiengedtek,megtaláltad a herceget (vagy legalábbis az első férfit aki szembejött) és nincs más életcélod,csak hogy őt boldoggá tedd,moss főzz takaríts. A baj az,hogy neked nem volt életed,neki pedig igen,ezért nem tudod hogyan kell kezelni dolgokat,helyzeteket. Sajnos ő nem egy tiszta fehér lap,mint te.Hanem átlagember,aki élt,ismerkedett,és nem volt karó a fenekében (már bocs). Hidd el nekem,szerintem marha nagy hátránnyal indulsz az életben azzal,hogy ennyire instabil vagy érzelmileg.Valamit kezdj magaddal,mert kikezd az élet. Hacsak nem arra apellálsz,hogy htb leszel,gyereket nevelsz meg csirkéket etetsz,és mosol főzöl az uradra.
2012. júl. 23. 07:38
 19/20 anonim válasza:
A féltékeny emberek mind idióták. Ok nélkül gyanusítgatják a párjukat ha tett valamit, ha nem. Hiába bizonygatják folyton mennyire szeretik az embert a féltékenyek állandóan meg akarják szabni az embernek hova mehet, kivel beszélhet. Mint valami fegyőr basszus. Mi a fenének van értelme hűségesnek lenni, ha úgysem hiszik el, bármit is tesz az ember. Aki sokat féltékenykedik az meg is érdemli, hogy egyedül vénüljön meg!
2012. júl. 23. 08:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Öcsém, kidobott 5 perc volt az életemből, ezt elolvasni!

de még így se értem pontosan mi bajod is van?

Féltékeny vagy? Nekem ez nem jött át! Az viszont igen, hogy a csávódnak van pénze és te lépten- nyomon azt bizonygatod, hogy neked nem fontos a pénz...

2012. júl. 24. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!