Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ilyen feltekeny? Mit tegyek ellene?
nem jöttetek helyre, az a baj. azt az sms-t valószínűleg azért írta neki a lány (ilyet egyébként barát ír, szerelme nem írna ilyet), mert már mindenki tudja, hogy minden hülyeségen cirkuszolsz. szerintem moderáld magad, és próbáld meg az idődet, energiádat értelmes dolgokra fordítani.
29/N
Egyszer ugyanilyen helyzetbe kerültem, csak én az általad emlegetett csaj helyében voltam. A sráccal csak tényleg barátok voltunk, de a barátnője olyan féltékenységi hisztiket rendezett, hogy egy idő után a srác behódolt, és azt mondta hogy szakítsuk meg a kapcsolatot. Kb 2 éve még csak annyit sem hallottam róla, hogy él-e vagy mi van vele és őszintén szólva, aki így képes eldobni egy több éves barátságot, arra nem is vagyok különösebben kíváncsi. Még mindig nagyon bánt a dolog, pedig én aztán nem adtam okot a féltékenységre, csak a csaj látott/magyarázott bele mindig mindenbe 100-szor többet.
Itt én voltam az a fél, aki szívott úgyérzem, de vigyázz, nálatok nehogy a te legyél az!
Egyszerűen nyugodj le, az ilyen sms-ekre vágj egy pofát és közöld, hogy "jólvan", majd lépj tovább rajta és ne emészd magadat rajta! Gondold végig, hogy van-e okod féltékenykedni!? Ha nincs, akkor pedig ha jön az érzés, mosd meg hideg vízzel az arcodat, vegyél három nagy levegőt és nyeld le az érzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!