Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tini lányok és fiúk! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok és fiúk! Mi a véleményetek a házasságról, gyerekvállalás ill. nevelésről?

Figyelt kérdés
Főként 13-17 éves lányok válasza érdekelne,puszta kíváncsiságból. Fiúk is írhatnak!

2012. júl. 5. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok van egy 10 hós kislányom tervezett baba aug 11.én lesz az esküvőm:) párom 28éves és a lehető legjobban alakul minden :) lakás,család :)
2012. júl. 8. 10:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Igazán köszönöm a válaszokat,nyugodtsággal tölt el, hogy nem csak én viszolygok már évek óta ettől a komédiáktól:) Úgy gondolom, hogy szerintem a mi generációnk (14-16 éves korosztály) már az amelyiket nem tölt el lelkesedéssel a házasság és a gyerek gondolata. De persze tisztelet a kivételnek.Én is örülnék neki ha mintaszülő lenne belőlem,meg "született feleség" de tisztában vagyok vele hogy soha az életbe nem lesz belőlem semelyik mert mert képtelen vagyok monogám kapcsolatba gyerekekkel a nyakamon létezni. Főleg úgy hogy a fiatalkoromat azzal töltöttem hogy a szüleim megkötöttek,alig engedtek meg valamit.Ezek után a szabadság ízét akarom érezni és nem olyan megtört,megkeseredett anyává válni mint a környezetemben annyi nő. Sajnálom,én ezt így gondolom.

07-05 21:48 érdekes személyiség lehetsz hasonló mint én. Én is ugyanúgy 11-2 éves koromba Bronte-t olvastam meg hasonló klasszikusokat.:) Egy évvel vagyok ezek szerint idősebb nálad,én már keményen benne vagyok a lázadó korszakba,tehát minden erkölcsös és hagyományos ellen lázongok,teljesen más az életfelfogásom mint a szüleimé.:D

De ha esküvőm lenne nekem is szintén polgárpukkasztó lenne,egy kocsmába,szólna a punk zene...:D De szerintem erre egyhamar nem kerül sor.Legalábbis negyvenéves koromig biztos. A gyerekről meg annyit..inkább az örökbefogadást választanám én is,mert rettegek attól hogy egy hasonló ember jön világra mint én,és még jobban félek attól hogy nem tudom jól nevelni,mert nincs jó példa előttem és ezért elrontom az életét...

2012. júl. 8. 11:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Nos én eléggé odáig vagyok a gyerekekért. Nem 1 gyereket szeretnék az biztos. :) 2-3-at. Házasságtól kicsit ódzkodnék,de ha van egy olyan személy, akiért bármit feltennék és szeret, akkor miért is ne? Ui: Én se szeretem a nagy felhajtós esküvőket 400 vendéggel. Ha lenne is esküvőm, 50-100 fős lenne.

14/L

2012. júl. 17. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!