Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számít kis termetű menyasszonynak? Ha 162 cm vagyok, akkor minek számítok?
Alacsony növésűnek számítasz. A magyar női átlagmagasság 168 cm.
A magasság vagy alacsonyság nem befolyásolható: genetikai adottság. Nézd a dolgok jó oldalát: te felvehetsz egy 10 cm-s sarkú cipőt, egy magas nő nemigen.
A 162 cm teljesen normális menyasszony méret. Persze csak akkor, ha ez a magassága.
Egyébként te ruhát úgy szoktál vásárolni, hogy kérek egy "normális" ruhát?
Persze lehet, hogy a menyasszonyruhát valóban így kell. Én egy pasi vagyok.
"Alacsony növésűnek számítasz. A magyar női átlagmagasság 168 cm. "
Csak azért ugye, mert te annyi vagy. Egyébként az átlagmagasság az hogyan jön ki? Elosztják a 2,50 m-es yeti asszonyt, az 1,20 as kerti törpével?
16: nagyon tévedsz. 168 cm magas az átlag, tudom, mert (hobbiból) rendszeresen varrni szoktam magamnak ruhákat. Ha érdekel, kérdezz rá egy varrónőre vagy egy szalonra.
Nem azt mondtam, hogy tönkretegye a lábát, tőlem járhat balerinában is, ha neki az jó, hanem azt - hogy vígasztaljam -, hogy ő hordHAT magassarkút, ha akar, de egy 180 cm-s nő nemigen. Egyrészt hülyén néz ki, másrészt minek a magason emelni, harmadrészt pedig a 162 cm-s nőnek úgy klb. 36-37-es lába van, a 180 cm-snek pedig 42-es. Indulj el és keress Magyarországon csinos női cipőt 42-es méretben!
A 162 cm-es nő alacsonynak, vagy ha tetszik, kis nővésűnek számít. De miért volna ez baj?
18: csak szeretnéd. :) Nem annyi vagyok.
A racionális választ - ha érdekel - már leírtam.
18: Úgy jön ki az átlag, hogy fognak egy számot, pl. Maygarországon ezer nőt, összeadják a testmagasságukat és elosztják az adott emberszámmal.
Te is tudnád, ha nem amőbáztál volna matekórán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!