Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány év után döntötéttek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év után döntötéttek el hogy esküvő lesz? Több kérdés lent

Figyelt kérdés
hány évesen találkoztattok?hány év után költöztettek össze és rá hány évre jegyzet el a párotok?
2012. júl. 2. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

15 évesen találkoztunk, akkor már tudtuk, hogy esküvő lesz belőle. 2 évre rá jegyzett el, 1 évre rá esküvő volt, utána összeköltözés. Utána gyerek 4 év múlva. Már tervezzük a kistesót, de nem igyekszik :(

25/N

2012. júl. 2. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Neten ismerkedtünk meg, én ekkor 18 voltam, ő 35. 7 hónapra rá személyesen is találkoztunk, másfél évre rá eljegyzés, négy hónappal azután - vagyis augusztusban esküvő. :)
2012. júl. 2. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Találkozás után egy évvel összeköltözés.

2012. júl. 2. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:
én 19 voltam, ő 27, de akkor még volt párja. utána 9 hónapig nem találkoztunk, meg sem ismertem :D 20 voltam, ő 28, mikor összejttünk, fél év után költöztünk, a 4. évfordulónk kért meg, és az 5. évfordulón esküdtünk.
2012. júl. 2. 17:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Első randi: 26-26 év

összeköltözés: 3 hónap múlva

Megkérte a kezem: rá két év múlva

esküvő: eljegyzéshez képest 4 hónapra (80 fős)

2012. júl. 4. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Mikor találkoztunk : én 16 voltam,a vőlegényem 21. Februárban volt az eljegyzésünk,5 éve vagyunk együtt. Konkréten majd csak az esküvő után költözünk össze de szinti így is mindig együtt vagyunk. Jövő augusztusban a 6. évfordulónkon lesz az esküvőnk. :)
2012. júl. 5. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!