Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év után döntötéttek el hogy esküvő lesz? Több kérdés lent
Találkozás, első randi: én 20 ő 29
Aludtam nála, de összeköltözés csak az esküvő után.
Eljegyzés az első randit követően két évvel, és még abban az évben nyáron az esküvő.
De nem ettől függ, hogy örökre együtt maradtok e, boldogok lesztek e vagy sem!
22 voltam a Párom pedig 29, mikor találkoztunk 1-2 hét levelezés után. Hogy mikor fogalmazódott meg, hogy együtt akarjuk leélni az Életünket? Jó kérdés...de fél éven belül, mert akkor össze is költöztünk. Eljegyzésünk konkréten nem lesz. Gyűjtünk a gyűrűre, mivel nem lesz nagy esküvőnk, így a gyűrűből drágábbat választunk, és számításaink szerint jövő ősszel meg is vesszük, majd utána amint lehet össze is házasodunk. (kb. 1 hónap várakozás van azt hiszem)
És Te hogy vagy ezzel Kedves Kérdező?
23N
Én 31 éves voltam,ő 29. Másnaptól nálunk lakott. 2007.
Rá 1 évvel megbeszéltük, hogy babát szeretnénk, azonnal sikerült. megszületett: 2009.
2. babánk 2011-ben született.
3. babánkkal most vagyok várandós és most házasodunk össze, ebben a hónapban.
4 éve vagyunk együtt három hónap után megkérte a kezem és most lesz az esküvőnk.
Az első héten összeköltöztünk.
Én 17 Ő 21 mikor találkoztunk. Két év múlva összeköltözés, rá 5 évre házasság. Már idén 4 éve lesz, hogy összeházasodtunk, és 4 éves lesz a kisfiunk is. Tervezzük a következő babát.
Hogy döntöttük el? Egyszerűen becipelt az anyakönyv vezetőhöz, és bejelentette hogy házasodni szeretne. Kifelé jövet kérdezte meg, hogy egyáltalán hozzá mennék-e? Hát tudtam volna erre nemet mondani???, Nagyon vicces volt a szitu.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!