Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő intézése-segítség! Kérhetek egyedül is időpontot, lejelenthetem magunkat?
Figyelt kérdés
Augusztusban szeretnénk esküvőt,csak két tanuval. Úgy tudom minimum egy hónappal a kivánt nap előtt le kell jelentkezni,elintézni a dolgokat. De intézhetem-e egyedül,ugyanis párom külföldön dolgozik,nem tud addig hazajönni. Pontosan nem is tudom mit és hogyan kell intézni. Minden segítő választ örömmel veszek2012. jún. 29. 19:15
1/9 anonim válasza:
Nem,egyedül nem fog menni,kell a párod is hozzá,mind a kettötök anyakönyvi kivonata is kell,és jól tudod egy hónap
a várakozás,csak utánna való idöpontot adnak.
2/9 A kérdező kommentje:
akkor gondolom úgyse járható az út,ha beviszem a papírokat. Mindenképpen ott kell lennie neki is
2012. jún. 29. 19:30
4/9 anonim válasza:
Időpontot lehet kérni egyedül is, - nálunk legalábbis adtak telefonos "bejelentésre" - de utána feltétlenül mindkettőnknek egyszerre meg kellett jelenni a papírokkal.
Időpontot mi már januárban kértünk, és esküvő előtt 1 hónappal pedig elmentünk személyesen az anyakönyvi kivonattal és a személyivel.
5/9 anonim válasza:
attól függ, mennyire jó fej az önkormányzaton a delikvens. Menj be, mondd el, mi a helyzet, ha segítőkész, kitalál valamit
6/9 anonim válasza:
Nálunk mindketten kellettünk, mert ugye nem csak "bejelentkezel",de nyilatkozni is kell, hogy szabad akaratodból köttök házasságot,mi lesz a neved, mi lesz a születendő gyermek(ek) neve, stb.., meg alá is kell írni, hogy hivatalos legyen a bejelentkezés, plusz a személyes papírjaitok is kellenek- személyi, lakcím és kell a születési anyakönyvi kivonat is.
7/9 anonim válasza:
szerintem menj be egy pasival, aki hasonlít a férjedre, jelentkezzetek be, aztán egy hónap múlva a kutya nem fog emlékezni a hivatalban a férjed külsejére...
8/9 anonim válasza:
Nálunk én kértem egyedül mivel párom külföldön van és utána együtt megyünk be! Szóval lehet kérni egyedül is.
9/9 anonim válasza:
Hogy csinaltad kérdező ? Dettó ugyanebben a cipőben vagyunk mi is ! (Parom külföldön , mi is két tanús esküvőt akarunk , aztán majd költözök ki én is a párom után .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!