Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslányok számának párosnak kell lennie? Gáz ha az egyik egyedül megy?
Akkor csináljátok úgy, hogy elöl megy két lány, hátul meg három.
Ha hárman lesznek, akkor egy menjen középen, elöl, a másik kettő meg kicsivel mögötte egymás mellett.
De olyat ne csináljatok, hogy valaki hátul egyedül kullog. Az tényleg bántó lehet, meg rossz érzés neki. Azonban ha közvetlen a pár mögött megy egyedül, máris nem olyan rossz, sőt. Kitüntetett szerepben is érezheti magát.
7 koszorús meg csak nem lesz. :) Az már rengeteg lenne.
az semmiképp se csináld meg, hogy a többinek lesz, neki meg nem, az olyan 'megalázó'... nagyon rosszul fog neki esni, és hidd el nekem, évek múlva is ez lesz a téma a vénasszonyoknál, hogy szegény lány még erre az egy alkalomra se tudott pasit szerezni magának.
oké, hogy a menyasszony napja, de ne hozd már kellemetlen helyzetbe... én is menya vagyok, de ilyet nem tennék...
Őt már megkérdezted, hogy nincs-e valaki, akit elhívna? Barát/barátnő, öccse, valaki, aki lehetne a párja? Vagy a családban nincs hozzá illő fiú (korban)?
mindenesetre semmiképp se menjen egyedül...
volt itt egyszer egy ilyen kérdés a lány felől, ott mindenki a menyasszonyt mondta el mindennek, hogy nincs ennyi esze...megpróbálom megkeresni neked, hogy láthasd a másik szemszögből is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!