Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi kedvem elmenni így az esküvőre, egyedül leszek nagyon. Szerintetek attól még menjek?
Figyelt kérdés
Esküvőre vagyok hivatalos. Mivel nincs barátom arra számítottam, hogy majd az unokahúgommal meg az unokaöcsémmel leszek. Erre ma megtudtam, hogy mindkettőnek ott lesz a barátja/barátnője. Olyan ciki lesz így elmenni, és csak idősebbeket ismerek (40-60 éveseket meg ugye a menyasszonyt) szóval nem lesz társaságom. Legjobb barátnőm nincs akit vihetnék és nehezen ismerkedem, visszahúzódó vagyok...Teljesen elment a kedvem, még táncolni sem fogok tudni :/2011. aug. 19. 22:02
1/12 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy én 22 éves vagyok és kísérő nélkül megyek, míg a 16 éves unokaöcsémnek meg a 19 éves unokahúgomnak lesz párja...
2011. aug. 19. 22:03
2/12 anonim válasza:
menj el:) Az unokatesóiddal ellehetsz, gondolom attól mert párban mennek még nem fognak egész éjjel egymáson lógni...
4/12 anonim válasza:
Lagziban nagyon könnyű ismerkedni, menj el. A tánc mióta világ a világ összehozza az embereket. Pont ez a baj, hogy mostanában nincsenek jó zenés helyek ahol mulatni lehet. Még akkor is menj ha lesznek pillanatok amikor nem lesz veled senki, akkor majd bámészkodsz.
5/12 anonim válasza:
Lehet megismersz valakit, akivel majd egész este együtt táncoltok és...:)
Ezért ne mondd le és ne húzódj a háttérbe.
6/12 anonim válasza:
Én szeretek esküvőre menni egyedül, a csajok ilyenkor mindig feldobott hangulatban vannak úgyhogy könnyű ismerkedni. :)
25F
7/12 anonim válasza:
Szóval unokatestvér vagy unokahúg? Nem ugyanaz.
8/12 A kérdező kommentje:
Az a bajom az esküvős ismerkedéssel, hogy eddig bárhol voltam lagziban, ott a többség részeg volt...Eleve utálom a részeg embereket, és buliban is mindig olyanok találnak meg :S Áhh rossz lesz attól félek...
2011. aug. 19. 22:16
9/12 A kérdező kommentje:
"Szóval unokatestvér vagy unokahúg? Nem ugyanaz."
Most ezt nem értem...
Az unokahúg is unokatestvér, nem? :D
2011. aug. 19. 22:18
10/12 anonim válasza:
Részegek úgy is leghamarabb 11-éjfél körül lesznek. Hamarabb csak nem lesz vészes. Éjfél után meg szerintem már leléphetsz, ha nagyon nem lesz jó. de jelenj meg, ha már meghívtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!