Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól gondolom vagy rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom vagy rosszul?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki évekkel ezelőtt megnősült, majd a házasság zátonyra futott és elváltak, házasság után jöttek mentek a barátnők, egyszer csak úgy gondolta, hogy megállapodik az egyik mellett és családot alapítottak. A nőt akitől a gyerek van állítólag nagyon szereti és soha nem hagyná el, a nő úgyszintén nagyon szereti, egy boldog családot alkotnak. Viszont a férfi ennek a nőnek még nem kérte meg a kezét, de még bejegyzett élettársak sem.

Én úgy gondolom, hogy a férfi ezt a nőt nem szereti annyira vagy legalábbis nem úgy mint azt a nőt akit feleségül is vett.

Azt pedig hülye kifogásnak tartom, hogy azért nem akar újra házasodni mert fél, hogy válás lesz a vége, nem kell ahhoz papír, hogy egy kapcsolat tönkre menjen.

Szerintetek is úgy van, hogy nem szereti eléggé?

2012. júl. 1. 16:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy ellentmondanék magamnak.

Mivel sok elvált arra hivatkozik, hogy azért nem fog újra házasodni, mert biztos akkor a második házasság is tönkre megy, erre írtam, hogy nem kell ahhoz papír, hogy egy kapcsolat tönkremenjen

Nekem nem azért lenne fontos a házasság, hogy tudjam, hogy szeret hanem azért, mert számomra akkor teljes egy család ha össze vannak házasodva a szülők.

2012. júl. 1. 18:19
 12/17 anonim ***** válasza:

kérdező: akkor már csak azt kellene tudni a párodnak vajon mit jelent a házasság. akkor fogja akarni ő is.

és kedves 10-es válaszolónak, annyit üzennék: én sem.

9-es voltam.

2012. júl. 1. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Neki meg már nem azt jelenti a család hogy van egy papír, mivel tanult belőle, hogy nem az tartja össze a jó kapcsolatot, ha mindkettőtök ragaszkodik az álláspontjához akkor te tovább hisztizel és a végén külön folytatjátok.
2012. júl. 1. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha neked mindig is fontos volt a papír,mert csak ettől érzed magatokat családnak,akkor miért szültél gyereket? Ha ezt a gyerek előtt sem tudtátok megbeszélni és egyeségre jutni,akkor mit hittél,a gyerekkel mi fog változni?

Az nem kikényszerítés,hogy leültök megbeszélni,hogy ki mit vár ettől a kapcsolattól,hogy képzelitek el a jövőtöket,milyen lesz a közös életetek.Ennek a beszélgetésnek már rég meg kellett volna lennie!Amíg nem tudom,hogy ugyanolyan-e az értékrendünk,ugyanazért a célért küzdünk,addig nem vállalok be egy gyereket.A gyerek nem oldja meg a kommunikációt,nem teremti meg az összhangot.

2012. júl. 1. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Igaz, az én párom még nem volt házas, de 5 év kellett, hogy feleségül vegyen és 2,5 gyerek.

Én nem erőltettem, nem szóltam, most, hogy várjuk a 3. babát, mondta, hogy elvesz feleségül. Hm. Van ilyen is.

2012. júl. 2. 12:49
 16/17 A kérdező kommentje:

15. Gratulálok

Én sem erőltetem, csak nem értem, hogy ha már egyszer feleségül vett egy lányt, akkor engem vajon miért nem akar ráadásul úgy, hogy már gyerek is van és még tervben van kettő.

2012. júl. 2. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg??? Vállalsz vele három gyereket,de a házasság tabu téma? Ez hogy lehet???
2012. júl. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!