Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom vagy rosszul?
Van egy férfi aki évekkel ezelőtt megnősült, majd a házasság zátonyra futott és elváltak, házasság után jöttek mentek a barátnők, egyszer csak úgy gondolta, hogy megállapodik az egyik mellett és családot alapítottak. A nőt akitől a gyerek van állítólag nagyon szereti és soha nem hagyná el, a nő úgyszintén nagyon szereti, egy boldog családot alkotnak. Viszont a férfi ennek a nőnek még nem kérte meg a kezét, de még bejegyzett élettársak sem.
Én úgy gondolom, hogy a férfi ezt a nőt nem szereti annyira vagy legalábbis nem úgy mint azt a nőt akit feleségül is vett.
Azt pedig hülye kifogásnak tartom, hogy azért nem akar újra házasodni mert fél, hogy válás lesz a vége, nem kell ahhoz papír, hogy egy kapcsolat tönkre menjen.
Szerintetek is úgy van, hogy nem szereti eléggé?
Szerintem egyszer már csalódott, ezért úgy érzi, a házasság úgysem ér semmit, hiszen ilyen könnyen tönkremehet. Elvált embereknél ez gyakori. A volt feleségtől van gyereke? Mert a gyerek erősebb kapocs, mint a házasság, így a második hölgyhöz így is erősebben kötődik. Szerintem ha a nőnek fontos a papír, érdemes tiszta vizet önteni a pohárba, és megmondani a férfinak, hogy "tudom, hogy neked nem fontos, de nekem sokat jelentene". Én se akarok házasodni, de a párom kedvéért belemennék, ha szeretné.
35/N
A házasságban nem született gyerek, nem is tartott sokáig.
Az ex feleségről tudni kell, hogy éjszakai táncoslány, és nem veti meg a nyílt utcán történő meztelenkedést sem, készült róla jó pár aktfotó is. (mondhatni, hogy a testéből él)
Azt viszont nem értem, hogy ha egy könnyűvérű nőt pár hónap után feleségül vett akkor, azt a nőt miért nem veszi el akivel már évek óta együtt van ráadásul gyerek is van.
Oké, hogy erősebb kapocs a gyerek, de egy család mégis csak a házasságtól válik igazi családdá. Ha nem akarja elvenni, akkor legalább a bejegyzett élettársi viszonyt akarná, de mikor a lány mondta neki a baba születése előtt akkor meg se hallotta.
Gondolom aki olvasta az rájött, hogy én vagyok ez a nő.
Már az is megfordult a fejemben többször is, hogy csak azért kellettem neki, mert gyereket akart, ő volt jobban ráállva a gyerektémára.
Én nem mondom azt, hogy nem szeret, de nem úgy mint azt a másikat, akit hipp-hopp gyorsan elvett. Meg megalázónak érzem, hogy egy testéből élő nőt feleségül vett, engem egy átlagos családanyát meg nem akar.
Kikényszeríteni meg nem fogom, mert neki kell éreznie mit akar, ha meg leülnék vele ezt megbeszélni, hogy nekem ez fontos lenne akkor az megint csak kikényszerítés.
Azért vette feleségül a könnyűvérüt, mert fiatal volt és bolond és akkor még a farkában volt az agya elég sűrűn.
Azóta "felnőtt", megkomolyodott, tapasztalatot szerzett, tanult az előzőekből és rájött, hogy a papír semmit nem ér, csak felesleges pénz kidobás. Nem a házassággal kell a szerelmet bebizonyitani.
Sok pénzbe nem kerülne, mert mivel gyerek is van így már nem bohóckodnék fehér ruhában nagy fős társasággal, csak két tanú és nagyszülők munkaidőben bemennék aláírni utána pedig elmennék fagyizni vagy sütizni, nekem kb. ennyi lenne a nagy esküvőm, nem vágyom nagyra csak azt szeretném, hogy férj és feleség legyünk.
Igen ezt már mondta jó párszor, hogy sokat csalódott és ezért bennem sem bízik. De ennyi erővel akkor én nekem se kéne benne bízni, hisz engem is ért elég csalódás.
Mostanában tört rám ez az érzés, hogy őt jobban szerette, eddig nem foglalkoztam vele, lehet, hogy csak rossz passzban vagyok és azért, majd elmúlik és megint nem fogok vele foglalkozni, meg ha vissza megyek dolgozni akkor időm se lesz ilyenekre gondolni.
Köszönöm a válaszokat
egy férfi akkor akar házasodni, amikor a kapcsolatot akarja szorosabbra fűzni (ezt írtam már pár hasonló kérdéshez) szóval te vele élsz, szültél neki, szereted, ezen mit lehet szorosabbra fűzni?
nekem speciel akkor kérték meg a kezem, amikor azt hitte el fogom hagyni. jelzem speciel!
kíváncsi vagyok más lányokra miért kérték meg őket.
de egyet olvastam már itt! szex után kérte meg a párja. ott az indok: ennél több már nem is kell neki.
ha feltennél ilyen kérdést, kit milyen szitu után, vagy milyen események hatására kértek meg, lehet többet megtudnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!