Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kis esküvő, vagy nagy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis esküvő, vagy nagy esküvő?

Figyelt kérdés
Én az az igazság, hogy nem vagyok híve a nagy lagzis esküvőknek, sokkal jobban tetszenek a kis, szűk családiak. A párom viszont nem tudom mit szeretne, szerintem nagyra vágyik. Tudom, hogy meg kéne adnom neki mindent ezen a napon, de nekem tényleg nem tetszik még a gondolat sem, hogy nagy legyen. A helyzet az, hogy túl sok embert sem tudnék meghívni és a keret sem túl nagy rá. Szerintetek mi legyen? 28/F

2012. jún. 29. 10:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tudod, pénz beszél....ha nincs keret, akkor nincs keret, akkor kis esküvő lesz. Innentől nem értem a kérdésedet.....
2012. jún. 29. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:

ha esetleg egy iskolában kibérlitek az ebédlőt meg felfogadjátok a szakácsokat, akkor sokkal olcsóbban kijön, mint 8-10.000/fő.

nekünk 850.000 lesz 120 főre

ebből 300.000 a kaja+pia (igaz a disznóhús házi)

110.000 a fotós

70.000 a ruhák

20.000 a virágok

20.000 a polgári

60.000 a zenész

5000 a meghívó+ültetők (sajátkezűleg)

70.000 a terembér

80.000 a szakácsok (ezt mondjuk nagyon sokallom)

20.000 a pincérek

Azt hiszem semmi nem maradt ki

Szóval, nem kell olyan nagy keret arra sem, ha mégis nagyot szeretne. Csak meg kell találni a módját, ha igazán szeretnétek. Neked úgysem fog feltűnni, hányan vagytok, a párod lesz a főszerepben nálad, rá fogsz figyelni

2012. jún. 29. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:

,,de nem mondja ki konkrétan a dolgot és ezért nem tudom mit szeretne"

Így ne házasodjatok. Ne haragudj, de ha ennyit nem tudtok normálisan lekommunikálni, akkor mit akartok ti házasodni? Házasságban nem lehet úgy élni, hogy jaj nem tudom mit szeretne a másik...

2012. jún. 29. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Sokszor vágynak a nők nagyobb esküvőre, van aki a felhajtás miatt, van aki csak szeret a rokonai, barátai között ünnepelni. De ez a gyerekkortól meglévő álomesküvő téma azért idővel alábbhagy sokszor és letisztul, hogy mi az ami tényleg igénye az embernek és mi az ami "illik", "szokás", és mi az amit az esküvő ipar belebeszél a nők fejébe. Nálunk nagyon hasonló volt a helyzet a párom kizárólag szűk körűt akart, én örültem volna ha ott vannak a barátaim, rokonaim, de mérlegeltük és meghatároztuk, hogy mennyi pénzt szánnánk rá és mi az ami igazán fontos nekünk. Így jutottunk arra, hogy a szép ruha, a finom étel és a jó fotós az amin nem spórolunk, minden máson igen, így vendégek sem lesznek. (Összesen 10-en leszünk, nem lesz virágdekoráció csak a magam által kötött csokor virágpiacról, nem lesz limuzin, hanem a saját autónk, nem lesz sminkes, megoldom magamnak, fodrász lesz, ruha költséghatékonyan :)) de jó helyen eszünk és finom pezsgőt iszunk.

Végeredményben nyugodtan beszéld meg vele, kezdjétek azzal, hogy mennyit szántok rá, és állítsatok fel fontossági sorrendet. Még a mini esküvő is bele tud kerülni 4-500 000 Ft-ba.

2012. jún. 29. 13:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sok elég érdekes volt, leginkább a leoltásosak. De elehet, hogy csak én írtam félreérthetően. Nem igazán a költségeken van a hangsúly, hanem az akaraton, mármint, hogy én nem akarok nagyot. Meg tudunk mindent beszélni, így köszönöm szépen, de összeházasodunk.

Mindenki másnak pedig köszönöm a választ! És köszönöm a költségek levezetését is, legalább van kiindulási alapunk.

2012. jún. 29. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem találjátok meg az arany középutat, legyen egy közepes esküvő.

Mondjuk ez attól függ, hogy a párodnak mi számít kis esküvőnek, és neked mi a kicsi esküvő. Nekünk 40 fős lesz, szerintem ez közepes létszámú.

2012. jún. 29. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Fotográfusként a közepes esküvőre szavazok. Család, barátok, max. 100fővel, simán kényelmes mindenkinek.

Sok boldogságot!:)

2012. jún. 29. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!