Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 21évesen esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21évesen esküvő?

Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 21:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

Anyukám 19 éves volt, barátnőm anyja 19 évesen már szült.

Mi is a kérdés?

2012. jún. 28. 21:29
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Ha úgy érzed, hogy vele akarod leélni az életed akkor igen.
2012. jún. 28. 21:34
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
19 éves voltam a házasságkötéskor. Idén leszünk 43 éves házasok. Nos?
2012. jún. 28. 21:36
 4/16 anonim ***** válasza:
27%

Én 20 vagyok, és egy hónap múlva házasodunk.

Ha valóban úgy érzed, hogy vele szeretnéd leélni az életed, akkor miért ne? :)

2012. jún. 28. 21:37
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Lehet 40 éves is, ha nem vagy hozzá érett. Mi nem ismerünk, nem tudhatjuk :/

*Ha lesz, akkor kívánom, hogy életed legszebb napja legyen :-)

2012. jún. 28. 21:40
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha fel merül benned a kérdés hogy nem e korai,akkor várj vele,szerintem akkor te még nem vagy benne biztos. Én is 21 vagyok jövőre lesz az esküvőnk egyszer sem jutott eszembe hogy korai lenne,imádom a párom és tudom hogy ő az igazi. Mióta vagytok együtt? :)
2012. jún. 28. 21:40
 7/16 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt
2012. jún. 28. 21:44
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

Érkeznek majd olyan válaszok, hogy "igen, miért ne" és olyanok is, hogy "ne kövesd el életed legnagyobb hibáját". Mindez azért van, mert vannak párkapcsolatok(nem emberek, hanem kapcsolatok!) amik ilyen fiatalon is biztosabb lábon állnak, mint azoké, akik idén töltik a 35-öt.

Részemről, ha úgy érezzük a párommal, hogy itt az ideje, akkor meglépjük ezt. Senki a világon nincs, aki jobban ismerné a kapcsolatunkat saját magunknál, látjuk, hogy van közös jövőnk nem a szerelem miatt, hanem a közös tervek, hasonló értékrend, összeegyeztethető életstílus miatt. Ha ez megvan, nem lesz gond akkor sem, ha az ember 21 évesen házasodik. Ha valami hiányzik, akkor válás lesz a vége akkor is, ha az ember 'éretten', 30 évesen fogad örök hűséget. Nem a korotokon múlik, hanem, hogy milyen párost alkottok, hogy képesek vagytok-e hosszútávon elköteleződni egymás mellett.

2012. jún. 28. 21:45
 9/16 anonim ***** válasza:
67%
Az esküvő nem a kortól függ, és nem is attól, hogy mióta vagytok együtt. Az számít, hogy mindketten elég érettek legyetek hozzá és teljesen felkészültnek érezzétek magatokat, mindenféle kétség nélkül. :)
2012. jún. 28. 21:46
 10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jún. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!