Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21évesen esküvő?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 21:28
11/16 anonim válasza:
Nézd, ha számodra nem ijesztő az a tény, hogy ezzel a férfivel kell leélned legalább 50 évet, és nem vágysz másra, csak házasságra és gyerekekre, akkor nincs ezzel semmi probléma. Ha csak a gondolata is felmerül annak, hogy még élni szeretnél, ismerkedni, bulizni, akkor felejtsd el, még korai.
12/16 anonim válasza:
magyarul hozzámész az első komoly párodhoz.
ezt csak te tudhatod, h korai-e?
én 25 leszek idén, és még egyáltalán nem szeretnék esküvőt. max 10 év múlva.
13/16 anonim válasza:
Én azért írtam, amit írtam, mert nekem is megfordult a fejemben tizenévesen, hogy hozzá kéne mennem a páromhoz x év után. Aztán lettem 20, 21, és megijedtem attól, hogy nincs semmi tapasztalatom, hogy életemben nem voltam nagyobb buliban, stb. Végül szakítottunk. Nekem azóta a 4. párom van, most, 2 év után kezd komolyra fordulni. De, ha a kérdezőben nincs ilyen félsz, menjen hozzá nyugodtan. Vannak ilyen típusú nők, akiknek tökéletes az, aki van, korán szeretnének családot, stb. Nincs ezzel semmi baj. De nyilván fél, hisz feltette nekünk a kérdést. De ez már filozófia. Utolsó előtti voltam.
14/16 anonim válasza:
Én 22 vagyok! Októberben leszek 23, de mindegy, augusztus 11.-én megyek férjhez az egyetlen nagy szerelmemhez, Ő volt az első, 3 éve vagyunk együtt!! Ha szereted, akkor a kor a legkevesebb! :)
15/16 anonim válasza:
Én 20 vagyok, és 8 nap múlva esküvő. :) Szerintem nem a kórtól függ, hanem amit egymás iránt éreztek. :)
16/16 anonim válasza:
Nem a kor számít. Hanem hogy késznek érzed e magad egy házasságra, és hogy kész vagy e érte mindent megtenni, hogy életed végéig boldogok legyetek.
Mi 18, 20 évesek voltunk, ennek 7 éve és egy pillanatát sem bántuk meg.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!