Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel az esküvő előtt ideálos kiküldeni a meghívókat?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 23:16
1/11 anonim válasza:
Szerintem min. 2 hónap. Mi személyesen 3 hónappal előre adtuk oda az érintetteknek, postán 2 hónappal előtte.
2/11 anonim válasza:
Mi 4 hónappal előtte adtuk át személyesen mindenkinek, és akkor postáztuk is a messze élő rokonoknak.
3/11 anonim válasza:
2 hónappal előtte illik kiküldeni, mivel egy esküvőnek van anyagi vonzata, és nem is illik egy pár héttel előtte kivinni!
4/11 anonim válasza:
Minél hamarabb jó kiküldeni, hogy ne szervezzenek nyaralást és egyebeket (például egy másik esküvőt) arra az időpontra!
Legkorábban akkor tudod kiküldeni, mikor sikerült minden időpontot lefixálni. Persze a közeli rokonságnak, ismerősöknek már ezt megelőzően is lehet a tervezett időpontot emlegetni!
5/11 anonim válasza:
Nálunk nem volt nagy esküvő, 45 személyes volt. Mivel közeli rokonok, mindenki tudta a pontos időpontot, már fél évvel előtte, ezért a meghívókat 1 hónappal előtte vittük el minden családnak személyesen adtuk át.
6/11 anonim válasza:
Első vagyok, nem értem miért lettem lepontozva.
7/11 anonim válasza:
00:15 Ez ami itt megy, szerintem nem is olvasnak, csak nyomják a piros kezet, mint a barmok!
8/11 anonim válasza:
Szerintem is 2-3 hónap az ideális. Nálunk június 3-án voltak hívni, és aug. 4-én lesz az esküvő. Igen, az anyagiak miatt én is örültem volna, ha előbb tudok róla, most költöztünk külön a Párommal... (Másod unokatestvérem a menyasszony, tehát annyira nem is távoli)
9/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok, szerintem mindenki válasza hasznos, hiszen információval gazdagodunk, minél több variációt olvasunk. Más dolog, hogy ez kb. mindenhol így van, ez a 2-3 hónap jelen esetben. :-)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem én pontoztam le senkit,ebben a kategóriában valaki mindig ezzel szórakozik. Mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2012. jún. 29. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!