Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tengerparti esküvő? De hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tengerparti esküvő? De hogyan h a család ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés

Tenger parti esküvőt szeretnénk, ilyan 5főset (ő én tanuk és aki összead minket). Tökéletesen megálmodott terv...tteljesen snassz de fantasztikus, mezitlábas hawaii gatyás esküvő , aztán sexonthebeach ... :)

Szóval, mikor apukám ezt meghalotta teljesen kiborult h mi az h mi iylet akarunk , mért nem jut eszembe olyan h meghívjam azokat akik nagyon szeretnek, pl család , és a barátok. És h ez egyenesen szeretetlenség többiek iránt .

Mit csináljunk ? Gondoltam már arra h itthon összeházasondunk aztán ott is . De az miylen már ?! Vagy estleg a Balctonon ( mint magyar tengernél :)) ...

Szerintetek ?!

2012. jún. 23. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
A Balaton egy jó ötlet, akkor a család is megbékél. A nászutatok meg lehet ugyanúgy Hawaii-n. Ott is van nem hivatalos ceremónia is. Szóval arról sem kell lemondanotok. :)
2012. jún. 23. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Bérelsz egy kis buszt és elviszed a legfontosabb embereket a legközelebbi tengerpartra(Horvátország pl)
2012. jún. 23. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

Apukádnak adok igazat, végigkisérte az életed és mikor eljön az a rész hogy utadra bocsájt akkor ezt az élményt te elveszed tőle. Ma már ez némiképp demagógnak tűnhet, de hidd el hogy ez neki igenis fontos és a helyedben picit még örülnék is neki. Legalábbis jobb a másik végletnél ahol a szülő még a lánya nevére sem emlékszik:-)

Az alapján döntenék hogy a másik oldalon a szülők hogy állnak a kérdéshez, de mindenképp gondoskodj róla hogy megélhesse azt amire vágyik, ennyit bőven kiérdemelt.

Ne kérdezd hogy, lehet tényleg két szertartás a megoldás vagy fél nap kizárólag vele vagy nem tudom, te ismered őt, meg fogod találni a megoldást.

2012. jún. 23. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem hogy ne legyen belőle sértődés simán megoldhatjátok azt hogy összeszeditek a számotokra legfontosabb embereket és őket is viszitek magatokkal. Így mindenki örül neki. A tengerparti esküvő igen is jó ötlet, nem kell mindent a hagyományok szerint csinálni.

Vagy itthon csináltok egy esküvőt ceremóniával mindennel együtt, aztán nászútra elmentek egy olyan tengerpartra ami nektek a legszimpatikusabb és ott megcsináljátok azt amit szeretnétek. És ne azzal gyere hogy "az milyen már?" Ha nem akarjátok hogy sértődés legyen akkor valamit valamiért.

2012. jún. 23. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Vagy a Balaton, vagy pedig a második válaszoló által említett lehetőség, így a káposzta is jól lakik és a kecske is megmarad. Viszont ha ilyen emlékezetes esküvőt szeretnétek akkor gondoskodjatok a megfelelő fotográfusról is, ezt meg kell örökíteni, fontos, hogy jól válasszatok.
2012. jún. 23. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

mi is ilyet akarunk, anyukám mondta, hogy hát hívjunk meg mindenkit, hogy ezzel a járattal megyünk, ide, és az ő bajuk, ha nem jönnek, ránk nem mondhatja senki, hogy nem szóltunk. :)

Amúgy szerintem apukádban inkább kicsit az van benne, hogy jaj de égő, hogy ők nem tartanak lagzit a rokonságnak, mint a többi gyerek a családban, mit gondolnak majd, nem ilyen magasztos dolgok, hogy szeretetlenség stb.

2012. jún. 23. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

és mi lenne, ha ott kint lenne az esküvő, mikor hazajöttök akkor meg itthon megtartani a lagzit, és oda hívni meg a sok rokont, barátot stb?:)

figyelj, ez a te életed, a te esküvőd :) vagy mit tudom én, legyen 9 személyes, és akkor kiviszitek még a 4 szülőt is:)

2012. jún. 23. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Tartsatok itthon egy egyszerű polgárit a szűk családdal, hogy mindenki elégedett legyen. Így már hivatalosan házasok lesztek, és külföldön tarthattok egy nem hivatalos - bár annak tűnő - ceremóniát a tengerparton. Így legalább nem kell a papirokkal vesződni, fordíttatni, érvényesíttetni, stb. Mi itthon tartottunk nagy lakodalmat, jövőre lesz az 5. évfordulója, és a nyaralásunk alatt szeretnénk mi is egy tengerparti "esküvőt", ami inkább fogadalom-megerősítés lesz majd. Ja és a Balaton is szuper ötlet, gyönyörű esküvőkön voltam a Balatonon eddig, az egy külön varázslatos világ, ha újra házasodhatnék, én is ott tartanám. A parton, szabad téren, naplementével a hátunk mögött. :)
2012. jún. 23. 17:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat :)

asszem úgy döntöttem h balcsin lesz...túl nagy ahhoz a family h buszbéreljünk vagy kirepüljünk. Majd a nászúton elrepülünk vmi szép kis helyre :)

2012. jún. 23. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Több tényező is közre játszik a kérdésben.

Anyagi: a te szüleid, és a párod szülei is nyilván jelen voltak egy csomó esküvőn, elvitték a nászajándékot, amit a rokonnak illik visszahozni a te lagzidra. Lehet fujjolni, meg a "nem a pénz a lényeg" dumával vagdalózni, de akár tetszik, akár nem, ez a hagyomány. Régen azért alakult így, hogy a fiatalok a gyakorlatilag kölcsön kapott pénzből el tudják kezdeni az életüket. Utána persze apránként visszahordták az évek során.

Érzelmi háttér. Általános iskolai ballagás, középiskolai ballagás, diploma osztó, esküvő, ezek mind olyan események, amik fontosak egy szülő életében. Amelyik szülő ezeken nem akar ott lenni, ott komoly bajok vannak a fejekben. A szüleid neveltek, etettek, segítettek, pályára állítottak az elmúlt 20-25 évben, és ezért cserébe csak egyetlen estét várnak, hogy láthassák a munkájuk gyümölcsét. Igen, a mai egoista, önző nézőpont szerint ez a ti napotok, nektek kell tetsszen minden, stb... Valójában ez az egész család, és a barátok örömünnepe. Úgy illik, hogy az örömszülők is a lehető leginkább örömüket leljék az eseményben. Nekem mondjuk nagyon jó szüleim voltak, mindent nekik köszönhetek, talán ezért gondolom így.

2012. júl. 3. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!