Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek amerikai férjük/feleségük van és rajtuk keresztül kapták meg a zöldkártyát, azok hogyan ismerkedtek meg párjukkal?
ma 09:58
Jó,de te nem a zöldkártáért mentél hozzá,vagy ismerkedtél vele.És ez hogy lehet,hogy inkább itthon maradtatok?Férjed mit gondolt,mikor idejött,és mit mond most?
Nekem legeslegnagyobb álmom kijutni, kinn élni... Nagyon régóta ezt szeretném, és ez a vágy egyre erősebb.
Sajnos tudom, hogy szinte esélytelen vagyok.
Ennek ellenére SOHA nem lennék képes érdekházasságra.
Marad a zöldkártyalottó és a reménykedés, hogy talán egyszer... Meg a rengeteg tanulás, hogy talán, esetleg... össze tudok szedni egy olyan tudás"csomagot", amire van esélyem munkát kapni. (Tudom, hogy ennek az esélye kb. 0,0001%...)
Bármi, de érdekházasság és illegalitás kizárva!
Ja mind1 csak amcsi f*sz legyen nem?... ez mi ha nem más mint érdekházasság..XD
Egyébként tanulni kell, egyetemen. Amerikai céghez menni dolgozni és hajtani. Ismerősi köreimből többen leléptek. Gépészmérnöki szakmában (electrolux, Sanmina stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!