Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem átverés ez a ruha?
A vaterás képen a legelsőt hasonlítsátok össze a többi vaterás és nem vaterás fotóval.
Amerikai oldalon is megtaláltam ezt a gyönyörű ruhát persze a vaterás első fotóval.
Én felrobbannék, ha olyat kapnék helyette, mint a többi fotón.
lehet átverés, pl a kép mást mutat vagy a hibákat direkt nem mutattáj rajta.
ilyenkor inkább beszélj meg egy találkozót vele és nézd meg a ruhát ha lehet. ha tényleg el akarja adni és nincs mit rejtegetnie akkor belemegy.
az első ruha alapján varrják le Neked a ruhát, felpróbálni, megnézni csak akkor tudod, ha valaki rendel egy ilyet, te tartod a kapcsolatot az eladóval, és ő szól, hogy valaki vett egy ilyet, elmehetsz megnézni.
amúgy nem rosszak a ruhák, anyagra sem, csak hát nem teljesen olyanok, mint a rendes képen...
inkább fogsz az utolsóhoz hasonlót kapni, mint az elsőhöz
(teszem hozzá, nekem jobban tetszik, nem annyira csicsás NEKEM :) )
plusz, ha nagyobb abroncsot veszel a ruha alá, jobban fog hasonlítani az elsőhöz
Ez egy Pnina Tornai ruha ami eredeti ára több millió forintnak felel meg.
Nagyon szereti néhány menyasszony az olcsó utánzatokat.
De ha valamit leutánozunk az is lehet izléses.
Ez az eladóknál nem jött össze.
És az honnan derül ki, hogy akitől megrendelem az álomruhát, csak utángyártottat fog küldeni? A Vaterán is vannak többen, akik felpakol álromruhákat potom pénzért, szerintem valami ilyesmi oldalról rendelhetik ők is:
Iszonyat gyönyörű ruhák vannak ezen az amerikai oldalon, még az eredeti áruk se vészes a Mo-i árakhoz képest, de most akciósan is 30e Ft-ért olyan ruhákat lehetne rendelni...NA persze, rájön a vám meg a szállítás, de akkor is...
Csakhogy itt motoszkál bennem a kisördög, mi van ha ezek is olcsó utángyártottat fognak küldeni? Honnan lehet ezt előre tudni? Szerintem az összes Vaterás aki profi modell-fotót rak fel, és külföldről hozatja, mind ilyen helyről rendeli meg. De nem veri nagydobra, hogy nem az eredeti lesz.
Szerintetek a linkelt oldalon is olcsó utángyártott vackot küldenének, ha rendelnék???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!