Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok jó és olcsó menyasszonyi ruha kölcsönzőt Debrecenben?
www.lillyruha.com
Eredeti, új ruhák nagyon jó árban. Kölcsönzési árban a tied is lehet a ruha.
Szia!
Jobban jársz ha szétnézel az aukciós oldalakon, én postával, átszabással együtt 30000-ért gyönyörű ruhát vettem, ami az enyém maradt és ha szerencsém van még el is tudom adni így még az árából is visszajön valamennyi. Ha belegondolsz a kölcsönzős ruha is használt..
Ha még nem késtem el akkor szerintem vegyél! Én is Debrecenben lakom, sok helyet megnéztünk aztán kiderült számomra hogy olcsóbb ha megveszem. Téboly. Volt olyan ruha aminek a kölcsönzési díja 90.000.- volt eladásra meg 70.000.-. Gyönyörű nem?
Én mai tudásommal az Anita szalont felejteném el mert csak akkor közölte az árat mikor elmondtam mennyire tetszik! A kevésbé tetszetős mindig olcsóbb volt. Tehát interneten meghirdetett ruhát vettem 25.000.-ért kesztyűvel, abronccsal és volt hozzá egy boleró is. Szép kristályokkal díszített pont amilyet szerettem volna! Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!