Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jászberény vagy jászságiak kinek hol volt az esküvője? Dekoros ki volt? Ruha honnan volt?
Nekem jövő nyáron lesz.
Dekorost drágálom ahol voltun.
Ruháért biztos hogy nem a Sikkbe megyek.
Első, ha nem akarsz kérdésekre válaszolni, minek jössz erre az oldalra? Ha meg nem tetszik a kérdés, nem kell rá válaszolni.
Bocsi kérdező az offért, ha tudnék segítenék. :)
A dekoratőr Nagykátai volt, szerintem nem volt drága.(25 e ft volt)
A ruhám A sikkből volt, 8kg volt csodaszép, hosszú uszájjal.Nem olyannal mint ami a mostani tuhák után van, hanem az az igazi hosszú.Demetrios ruha volt.Ez volt az álmom.:-)
A menyecskeruha, a fehér és piros cipőm, a fejdísz nyakgísz minden ott lett véve, kivéve a fátyol, azt pesten vettük.Pontosan nem tudom mennyit fizettünk kb:200 e ft volt+ a fátyol
A fényképész Baráth Karcsi volt (az árára nem emlékszem , de húzós volt, de rengeteg kép volt és nagyon szép)
A Lehel Gyöngyében volt a vacsora.
Ez volt 5 éve.
Mi bajod a Sikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!