Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vendégként kosztümben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vendégként kosztümben?

Figyelt kérdés

Nyár végén esküvő,párom öccse nősül.

A ruháknál elakadtunk.

Párom öltöny,nincs kérdés.

Én egy térd fölé érő,halványkék/zöld virágmintás ruhát akarok venni,állam ki van,templomba boleróval,semmi kihivó.

[link]

Ilyesmit,csal nem fehér alappal,hanem mondjuk világoskékkel,vagy amit találok.

Erre amikor práom anyja megtudta,kiakadt,hogy felejtsem el,és valami ilyet vegyek:

[link]

De könyörgöm,alig múltam 20,csinos vagyok,miért vennék fel ilyet?

Nem voltam az utübbi években esküvőn,de nem hiszem,hogy egy átlagos katolikus esküvőn apácának kellene öltöznöm

2012. jún. 13. 14:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%
de azt nem illik templomba. térd,váll,mell ne legyen kint. térd alá érjen. ennyit igazán megtehetsz.
2012. jún. 13. 14:35
 12/22 A kérdező kommentje:

a menyasszony anyukája is térd fölé érő szoknyában lesz (és kosztümfelső,vékony nő)

igy sem illik?

2012. jún. 13. 14:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

És ismét egy felesleges panaszkodás...

Ne haragudj rám kedves kérdező, de ez annyira...elcsépelt. Szép a ruha amit kinéztél, a kosztüm borzalmas. Felnőtt nő vagy, azt veszel föl, amit akarsz. Anyós nem fog fölötted állni.

Tehát azt veszel föl, amit akarsz. De ezért minek kérdést kiírni?

2012. jún. 13. 14:41
 14/22 anonim ***** válasza:
az sem
2012. jún. 13. 14:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Marhaság, hogy nem lehet kint a TÉRD a templomban, ez már nem a középkor! Tényleg felnőtt nő vagy, ne hagyd, hogy ebben dirigáljon az anyós, udvariasan szereld le azzal pl, hogy nyugodjon meg, nem fogsz szégyent hozni rájuk, felnőtt vagy, fel tudsz öltözni, bízza csak rád.
2012. jún. 13. 14:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem voltam esküvő,de még templom környékén se ezer éve,ezért a kérdés.
2012. jún. 13. 14:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vegyél magadnak egy ilyen ruhát. Nagyon csinos leszel benne. Az anyósoddal meg ne törődj, nem akarja, hogy szép és csinos legyél. Semmi illetlenség nincs benne. Én is megyek nyáron egy esküvőre és egy térd fölött ruhát fogok felvenni egy csinos blézerrel.
2012. jún. 13. 15:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Nincs semmi gond a nyári ruhával, akkor is jó, ha térd fölé ér.

Azzal pedig ne foglalkozz, hogy anyósod mit mond.

2012. jún. 13. 15:13
 19/22 anonim ***** válasza:

:D:D:D

amit másodszorra linekltél, még a 70 éves nagynéném se venné fel:D

Az első nagyon csini, 20 körül olyan illik egy esküvőre. Persze blézer, bolero vagy kiskabátka nem árt hozzá!

A leendő anyósoddal meg ne foglalkozz! Vegye fel Ő azt a kosztümöt, az Ő korosztályára való!

2012. jún. 13. 15:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Én 30 vagyok,nyáron megyek a barátnőm esküvőjére.

Egy fényes anyagú, v kivágású ruhám lesz, sötétpink színben, ujjatlan, de fedett a háta. És térd fölé ér.

Őszintén, ha esetleg veszek fölé bolerót a templomba, az max a hideg miatt lesz,nem az illem miatt.

Anyósomat meg elküldeném a búsba, ha bele akarna szólni az öltözködésembe.

2012. jún. 13. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!