Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre vendégként kosztümben?
Nyár végén esküvő,párom öccse nősül.
A ruháknál elakadtunk.
Párom öltöny,nincs kérdés.
Én egy térd fölé érő,halványkék/zöld virágmintás ruhát akarok venni,állam ki van,templomba boleróval,semmi kihivó.
Ilyesmit,csal nem fehér alappal,hanem mondjuk világoskékkel,vagy amit találok.
Erre amikor práom anyja megtudta,kiakadt,hogy felejtsem el,és valami ilyet vegyek:
De könyörgöm,alig múltam 20,csinos vagyok,miért vennék fel ilyet?
Nem voltam az utübbi években esküvőn,de nem hiszem,hogy egy átlagos katolikus esküvőn apácának kellene öltöznöm
a menyasszony anyukája is térd fölé érő szoknyában lesz (és kosztümfelső,vékony nő)
igy sem illik?
És ismét egy felesleges panaszkodás...
Ne haragudj rám kedves kérdező, de ez annyira...elcsépelt. Szép a ruha amit kinéztél, a kosztüm borzalmas. Felnőtt nő vagy, azt veszel föl, amit akarsz. Anyós nem fog fölötted állni.
Tehát azt veszel föl, amit akarsz. De ezért minek kérdést kiírni?
Nincs semmi gond a nyári ruhával, akkor is jó, ha térd fölé ér.
Azzal pedig ne foglalkozz, hogy anyósod mit mond.
:D:D:D
amit másodszorra linekltél, még a 70 éves nagynéném se venné fel:D
Az első nagyon csini, 20 körül olyan illik egy esküvőre. Persze blézer, bolero vagy kiskabátka nem árt hozzá!
A leendő anyósoddal meg ne foglalkozz! Vegye fel Ő azt a kosztümöt, az Ő korosztályára való!
Én 30 vagyok,nyáron megyek a barátnőm esküvőjére.
Egy fényes anyagú, v kivágású ruhám lesz, sötétpink színben, ujjatlan, de fedett a háta. És térd fölé ér.
Őszintén, ha esetleg veszek fölé bolerót a templomba, az max a hideg miatt lesz,nem az illem miatt.
Anyósomat meg elküldeném a búsba, ha bele akarna szólni az öltözködésembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!