Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vendégként kosztümben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vendégként kosztümben?

Figyelt kérdés

Nyár végén esküvő,párom öccse nősül.

A ruháknál elakadtunk.

Párom öltöny,nincs kérdés.

Én egy térd fölé érő,halványkék/zöld virágmintás ruhát akarok venni,állam ki van,templomba boleróval,semmi kihivó.

[link]

Ilyesmit,csal nem fehér alappal,hanem mondjuk világoskékkel,vagy amit találok.

Erre amikor práom anyja megtudta,kiakadt,hogy felejtsem el,és valami ilyet vegyek:

[link]

De könyörgöm,alig múltam 20,csinos vagyok,miért vennék fel ilyet?

Nem voltam az utübbi években esküvőn,de nem hiszem,hogy egy átlagos katolikus esküvőn apácának kellene öltöznöm

2012. jún. 13. 14:08
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
hozzáteszem,szerencsére egyébként elég messze lakunk,nagyon nem tud beleszólni a dolgainkba
2012. jún. 13. 14:09
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
jó a ruha amit kinéztél. vannak szép kosztümök, de amit linkeltél az borzasztó :)))) egyébként ha befutsz 1 h&m-be 5000 alatt gyönyörű ruhát vehetsz magadnak.
2012. jún. 13. 14:16
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó a ruha, csak vegyél fel hozzá egy blézert a templomban:)
2012. jún. 13. 14:18
 4/22 A kérdező kommentje:

láttam sok szép ruhát,amit linkeltem,csak egy példa,hogy olyasmit,csak még a szin kérdés,hogy összeillő legyen párom ingével (világoskék vagy zöld lesz,amit választ)

Térd alá illő 50es nőnek való kosztümbe biztos nem megyek,pénzkidobás lenne.

2012. jún. 13. 14:19
 5/22 A kérdező kommentje:

Irtam,templomban bolero,hosszu ujjú,azzal felül semmim nincs ki

de neki a ruha hosszával is baja van,hogy térd fölé ér...

De hisz nincs ki semmim (látná miket hordok itthon)

2012. jún. 13. 14:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy akkor vegye fel ő, ha neki tetszik. Miért ő akarja megmondani, hogy te mit vegyél fel?Mi a franc köze hozzá?:S

Oké, ha tanácsot ad, de amikor már valaki követelőzik, az nálam kiveri a biztosítékot.

2012. jún. 13. 14:21
 7/22 A kérdező kommentje:

Ő valami csúf kosztümöt vesz fel,de alacsonyabb mint én sokkal,de a kiló száma dupla az enyémhez képest.

Szerintem féltékeny,mert nem ő lesz a legszebb.

Bár nem értem miért,hisz a menyasszony a legszebb,mindenki más mind1 (kellene hogy legyen)

2012. jún. 13. 14:27
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
anno én is ilyenben mentem kb mint az első,templomban kis kardigánnal,de nem térd fölé hanem az alá ért, sztem ennyit változtathatnál mégiscsak mentek templomba is
2012. jún. 13. 14:27
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy nézem, amit linkeltél, azon pont takarva van a hölgy térde. Igazából úgyis próbálni fogod a ruhákat, te fogod látni, hogy melyik hogyan áll, "megfelelő-e".

A kosztüm tipikus örömanya kosztüm, 50-es hölgynek tökéletes, de nem egy fiatal nőnek.

2012. jún. 13. 14:31
 10/22 A kérdező kommentje:

térd fölé érőt akarok,nem egyszerhasználatos ruha lesz

amit linkeltem,csak egy példa,hogy kb milyet

2012. jún. 13. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!