Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre vendégként kosztümben?
Nyár végén esküvő,párom öccse nősül.
A ruháknál elakadtunk.
Párom öltöny,nincs kérdés.
Én egy térd fölé érő,halványkék/zöld virágmintás ruhát akarok venni,állam ki van,templomba boleróval,semmi kihivó.
Ilyesmit,csal nem fehér alappal,hanem mondjuk világoskékkel,vagy amit találok.
Erre amikor práom anyja megtudta,kiakadt,hogy felejtsem el,és valami ilyet vegyek:
De könyörgöm,alig múltam 20,csinos vagyok,miért vennék fel ilyet?
Nem voltam az utübbi években esküvőn,de nem hiszem,hogy egy átlagos katolikus esküvőn apácának kellene öltöznöm
láttam sok szép ruhát,amit linkeltem,csak egy példa,hogy olyasmit,csak még a szin kérdés,hogy összeillő legyen párom ingével (világoskék vagy zöld lesz,amit választ)
Térd alá illő 50es nőnek való kosztümbe biztos nem megyek,pénzkidobás lenne.
Irtam,templomban bolero,hosszu ujjú,azzal felül semmim nincs ki
de neki a ruha hosszával is baja van,hogy térd fölé ér...
De hisz nincs ki semmim (látná miket hordok itthon)
Mondd meg neki, hogy akkor vegye fel ő, ha neki tetszik. Miért ő akarja megmondani, hogy te mit vegyél fel?Mi a franc köze hozzá?:S
Oké, ha tanácsot ad, de amikor már valaki követelőzik, az nálam kiveri a biztosítékot.
Ő valami csúf kosztümöt vesz fel,de alacsonyabb mint én sokkal,de a kiló száma dupla az enyémhez képest.
Szerintem féltékeny,mert nem ő lesz a legszebb.
Bár nem értem miért,hisz a menyasszony a legszebb,mindenki más mind1 (kellene hogy legyen)
Ahogy nézem, amit linkeltél, azon pont takarva van a hölgy térde. Igazából úgyis próbálni fogod a ruhákat, te fogod látni, hogy melyik hogyan áll, "megfelelő-e".
A kosztüm tipikus örömanya kosztüm, 50-es hölgynek tökéletes, de nem egy fiatal nőnek.
térd fölé érőt akarok,nem egyszerhasználatos ruha lesz
amit linkeltem,csak egy példa,hogy kb milyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!