Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket is nagyon sok atrocitá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is nagyon sok atrocitás ért esküvő előtt, mint menyassszony?

Figyelt kérdés
Én teljesen egészséges önbizalommal rendelkezem és az önértékelésem is rendben.Viszont így egy hónappal az esküvő előtt teljesen kikészültem.Eddig nyeltem a sok beszólást és a rosszindulatot,de már nem tudom elengedni a fülem mellett.Nem jó így a hajad,mi ez a kis pocak(terhes vagyok-e)nem jó ez a stílus,olyan vagyok ebbe a ruhába mint egy kötözött sonka,ő ezt nem venné fel....stbstb Amúgy teljesen átlagos alakom van 62 kg vagyok és 168cm.A hajam hosszú,a bőröm sép
2012. jún. 12. 19:20
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Pontosan, mi is csak ilyen emberekkel talalkozunk vagy akadunk össze csaladon belul is, sajnos. Mindenki aki eljon az is osztja az eszt és kb kipipaljak, h ott voltak mi mit nem jól csinaltunk, hogy neztem ki... stb Én lany letemre nem akartam ezt az eskuvot, legalabbis nem ilyet. Parom ragaszkodott hozzá de mostmar belatja h kár volt, mert nem is erdekel senket(vagyis nagyon keves embert, oszinten)Amikor elvittuk a meghivokat mindenki csak magarol beszelt megallas nélkül, ra se kerdezett senki velünk mi van vagy miben segithetne esetleg(családról beszelek, nem baratokrol) 3hét mulva lesz az eskuvo és amugy nem jelzett vissza senki a 60emberből; ( páran mar ott mondtak szemelyesen hogy jönnek, nem jonnek, de a tobbiek?! Nagynéném nem jon, de megcsak el se mondta, visszahallottam..... Szoval kb elegem van, elrontjak aegszebb napunkat. Akarhogy probalom elengedni már nem tudok mindent
2012. jún. 15. 15:53
 32/32 anonim ***** válasza:
Sajnos kérdező, tényleg rossz (kedélyű, kisugárzású) emberekkel vagy körülvéve, és ez nem a te hibád. Elhiszem hogy elkeserít, de ez a Ti napotok, ne hívjátok meg azokat, akiket nem is érdekli a nagy nap.
2012. jún. 15. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!