Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket is nagyon sok atrocitá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is nagyon sok atrocitás ért esküvő előtt, mint menyassszony?

Figyelt kérdés
Én teljesen egészséges önbizalommal rendelkezem és az önértékelésem is rendben.Viszont így egy hónappal az esküvő előtt teljesen kikészültem.Eddig nyeltem a sok beszólást és a rosszindulatot,de már nem tudom elengedni a fülem mellett.Nem jó így a hajad,mi ez a kis pocak(terhes vagyok-e)nem jó ez a stílus,olyan vagyok ebbe a ruhába mint egy kötözött sonka,ő ezt nem venné fel....stbstb Amúgy teljesen átlagos alakom van 62 kg vagyok és 168cm.A hajam hosszú,a bőröm sép
2012. jún. 12. 19:20
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
nem én kértem a vélemyényt...amúgy sem azzal van a baj,hanem a hangsúllyal meg a stílussal,mert mindent lehet kedvesen és bunkón is.
2012. jún. 12. 19:51
 12/32 anonim ***** válasza:
88%
Ne kérj véleményt, vedd fel azt, ami neked tetszik, ne azt, ami a fodrásznak-műkörmösnek, stb.
2012. jún. 12. 19:53
 13/32 A kérdező kommentje:
persze nyilván,mondom nem én kértem véleményt,hanem a fodrász.....amúgy az emberek anélkül is kritizálnak,bántanak,beszólnak hogy kérdezném.....mert ilyenek
2012. jún. 12. 19:55
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem ilyenek.
2012. jún. 12. 19:58
 15/32 anonim ***** válasza:
93%
Én biztos be nem tenném a lábam olyan helyre, ahol így viselkednek velem. Az emberek többsége szerintem normálisan áll az ilyen helyzethez, akiket említesz, azok a kivételek, nem az átlag.
2012. jún. 12. 20:01
 16/32 A kérdező kommentje:
Igen ide többet én sem teszem be a lábam....lehet,hogy nem ez az átlag,de én sokkal több ilyennel találkoztam mostanában,mint pozitívummal.
2012. jún. 12. 20:02
 17/32 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is két hónap múlva lesz és érnek dolgok, nem olyanok mint téged de hasonlóak.Pl a 3 bátyám közül kettő a héten mondta le a családjával pont az államvizsgám előtt, mikor a legjobban kellett volna tanulnom. Ráadásul az egyik a párom tanúja lett volna. A lányaik a koszorúslányaim.40 főnek indult de jó ha leszünk 15-20 an. Most párom családja is szórakozik náluk pénzügyi alapon. Nem kell nekik semmit fizetni az esküvőbe de már most problémáznak hogy mennyit kell adni, ők nem azért dolgoznak.( semmi kérésünk nem volt!!!) A nagymamája aki nevelte keresi az alkalmat hogy jól összevesszen velünk vagy anyukámmal csak azért hogy ne kelljen jönnie. A párom öccse már szinte ránk sem nyitja az ajtót. A
2012. jún. 12. 20:04
 18/32 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik a külsőmmel kapapcsolatos atrocitások mellett ez is a problémánk.Bárki akit hívtunk olyan közömbös,hogy már fáj.Mintha senki sem örülne a mi örömünknek és nekünk is egy csomóan lemondták,nem jönnek el....ez annyira sokként ért,aztán ezek a beszólások mellé,teljes kiborulás
2012. jún. 12. 20:07
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
Ezért csináltunk mi két tanús esküvőt. Aki számít: én és a párom ott volt. A pénzt meg inkább lakásfelújításra és utazásra költöttük.
2012. jún. 12. 20:09
 20/32 A kérdező kommentje:
Azt kellett volna és mostmár nagyon bánom is.....De azt hittem lesz egy nap ahol mindenki boldog,eszik,iszik,mulatozik.Elég naív voltam.De remélem a párom szeretete és a szerelmünk átsegít ezeken a dolgokon és majd csak ez számít azon a napon...
2012. jún. 12. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!