Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket is nagyon sok atrocitá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is nagyon sok atrocitás ért esküvő előtt, mint menyassszony?

Figyelt kérdés
Én teljesen egészséges önbizalommal rendelkezem és az önértékelésem is rendben.Viszont így egy hónappal az esküvő előtt teljesen kikészültem.Eddig nyeltem a sok beszólást és a rosszindulatot,de már nem tudom elengedni a fülem mellett.Nem jó így a hajad,mi ez a kis pocak(terhes vagyok-e)nem jó ez a stílus,olyan vagyok ebbe a ruhába mint egy kötözött sonka,ő ezt nem venné fel....stbstb Amúgy teljesen átlagos alakom van 62 kg vagyok és 168cm.A hajam hosszú,a bőröm sép
2012. jún. 12. 19:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%

Úr Isten!

Ezt a kérdést én tettem fel?

Annyira együtt érzek veled.

Ma a sírás elkapott hogy mindenki milyen közömbös velünk,mintha csak nyűg lenne nekik ez az esküvő.Vannak akik most találták ki hogy a szertartásra nem jönnek csak zabálni.Amit mi olyan lelkesen szerveztünk,terveztünk hogy a legszebb legyen.És 1 héttel esküvő elött az ilyen reakciók nem hiányoztak.Így is feszültebbek vagyunk.

Senki fel nem hív hogy kell-e valamit segíteni,szervezni stb..

Ne foglalkozz ilyen emberekkel mint a körmös.Valószinű hogy nem volt még menyasszony,ha meg igen biztos maga volt a tökéj.

De egy normális nő nem szól be a menyasszonynak a finisben hogy a földik tiporja az önbizalmát!!

2012. jún. 12. 20:33
 22/32 anonim ***** válasza:
68%

Most vegyük sorra,hogy milyen jó dolgok történtek veled eddig!

- megtaláltad a nagy Ő-t

- nagy Ő téged szeret és veled akarja leélni az életét

- megkérte a kezed

- kaptál egy gyönyörű gyűrűt

- van pénzetek,hogy esküvőt tartsatok,nem a konyhapénzből kell elvenni

- megszerveztétek álmaid esküvőjét,olyan menüvel,olyan ruhában,ami neked tetszik

Miért nem akarod észrevenni,ha jó is történik veled? Sokkal szebb az élet,ha pozitívan állsz a dolgokhoz és nem merülsz el a depresszióban a legapróbb negatív hatásra.

2012. jún. 12. 20:52
 23/32 anonim ***** válasza:
35%

utolsó jókat írt.

örülj annak, hogy lesz esküvőd, gondolom ez nagy vágyad volt már rég. koncentrálj a jövőre, és a párodra. minden más lényegtelen. nem attól lesz boldog a házasságotok, hogy az esküvő előtt ki mit szól be.

és amúgy köszi, h feltetted a kérdést, legalább ezt az okot is felvehetem a "miért nem akarok esküvőt" válaszok listájára :)

engem is folyton kérdezgetnek, hogy mikor házasodunk össze. már nem tudom, h mit mondjak, mert a hátam közepére nem hiányzik egy ilyen felhajtás, pláne nem az, hogy pár ember, aki lesajnál eljöjjön és magában röhögjön, h milyen szánalmasan nézek ki :)

2012. jún. 12. 20:57
 24/32 anonim ***** válasza:
66%
A műkörmös véleményére nem adnék, mert aki szerint a műköröm ízléses, az nekem ne adjon stílustippeket!
2012. jún. 12. 21:02
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Én annak idején megmondtam minden családtagomnak, hogy az esküvőt mi fizetjük, úgyhogy mi ketten döntjük el, hogy mi lesz rajtunk, hogy néz ki a fejünk, hol eszünk és mit. A mi esküvőnkön mindenki vendég és ehhez szíveskedik tartani magát. Eleve csak a közvetlen családtagokat és a két tanút (akik a legjobb barátaink) hívtuk meg, véleményt nem kértem senkitől. Örömtelien békés volt a rákészülés és a szertartás is. Sosem bántam meg, hogy ragaszkodtunk a minél egyszerűbb esküvőhöz.
2012. jún. 12. 21:16
 26/32 loorien ***** válasza:

A batyam eskuvojen volt olyan rokonom, aki engem pecezett ki maganak, hogy "es neked legalabb van valakid" kerdesekkel zaklatott es akkor ez meg a kedvesebb mondatok egyike volt. Tultettem magam rajta arra gondolva, hogy legalabb nem a batyam nagy napjat rontja el. Ma mar nevetek az egeszen.

Most, hogy a sajat eskuvomre keszulok, nekem is van, aki banto megjegyzeseket tesz, s olyankor is negativ velemenyt mond, amikor nem is kerdezem. Persze, megint csak rosszul esik mindez, de nem tudja elrontani azt az oromot es izgalmat, mit erzek, s nem is erdekel annyira.

Valahol tudom, s te is gondolj erre, hogy ezek az emberek nem feltetlen rosszindulatuak es gonoszak, csak eppen nincsenek onmagukkal kibekulve es akaratlanul is negativabban nyilvanulnak meg minden szituacioban, mert nem tudjak felretenni a sajat gondjaikat. Szoval ilyen helyzetekben peregjen mindez le rolad, csak mosolyogj az adott emberre, aztan vard az eskuvo napjat, s elvezd a nagy napot! Rengetegen lesznek, akik oszinten fognak veletek orulni, s az szamitson!!

2012. jún. 12. 22:12
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
én kövér menyasszony voltam, egy rossz szót sem mondtak rám soha.......
2012. jún. 13. 08:08
 28/32 anonim ***** válasza:
77%

Nem is értem, hogy lehetnek ilyenek veled.

Én egyébként sosem szerettem esküvőkre járni, ezért mi is "kéttanús" esküvőt akartunk (nem akartam ezzel másokat terhelni, mert magamból indultam ki), de végül a család rábeszélt egy kisebb bulira és nem bántuk meg. Mindenki tök normális volt. Egyszerűen csak rossz emberekkel vagy körülvéve. Meg szerintem irigyek is. Ne foglalkozz velük. Ha nagyon bánt és még tudod, akkor mondd le a nagy bulit aztán menjetek el ketten, majd tanulnak belőle.

2012. jún. 13. 09:07
 29/32 anonim ***** válasza:
Én vagyok az egyik aki hasonló cipőben jár. Mi megbeszéltük hogy nem baj mondja le mindenki aki nem örül a boldogságunknak. Párom már az elején azt akarta hogy a szüleim, mamám, az ő apja legyen ott és kész. Én erősködtem hogy de hát a tesóim, meg a te nagyszüleid stb... Ő már akkor látta milyenek a nagyszülei, én még nem hogy a tesóim milyenek. Igaza lett. Eldöntöttük örülünk és jó dologként fogjuk fel hogy csak az lesz ott aki szeret és örül nekünk. A mamáját nem érdekli mi lesz ( ő nevelte fel) , nem érdekli hogy nem kérünk egy fillért sem, még azt sem kérdezte meg milyen lesz a ruhám.Külső embereket, a munkatáraimat sokkal jobban érdekli a dolog, kérdezgetik sokan hogy mi hogy lesz. A nagymama meg tereli a szót, ha feljön, de megsértődik ha utána nem visszük el az étterembe megbeszélésre. De kérdem én ezek után minek?
2012. jún. 15. 15:42
 30/32 anonim ***** válasza:

Ja és a legjobb..

Múltkor anyum akart a nagymamájával beszélni hogy akkor ők mit szeretnének stb.. Erre a nagyi elkezdte vakarni a lábát hogy jujj de megcsípett valami, hessegette a semmit, anyukám meg próbálta mondani amit akart. Na ez volt a nagy megbeszélés. Amúgy a nagymama nem öreg, nem szenilis, 50 es éveiben jár, szóval direkt csinálta, nem azért mert nem tud viselkedni.

2012. jún. 15. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!