Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket is nagyon sok atrocitá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is nagyon sok atrocitás ért esküvő előtt, mint menyassszony?

Figyelt kérdés
Én teljesen egészséges önbizalommal rendelkezem és az önértékelésem is rendben.Viszont így egy hónappal az esküvő előtt teljesen kikészültem.Eddig nyeltem a sok beszólást és a rosszindulatot,de már nem tudom elengedni a fülem mellett.Nem jó így a hajad,mi ez a kis pocak(terhes vagyok-e)nem jó ez a stílus,olyan vagyok ebbe a ruhába mint egy kötözött sonka,ő ezt nem venné fel....stbstb Amúgy teljesen átlagos alakom van 62 kg vagyok és 168cm.A hajam hosszú,a bőröm sép
2012. jún. 12. 19:20
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem, engem semmiféle atrocitás nem ért, hanem épp az ellenkezője.

De mondd csak, kiktől kaptad ezeket a cseppet sem kedves beszólásokat? mert ha barátoktól, akkor őket ezek után nem nevezném már annak..

2012. jún. 12. 19:21
 2/32 anonim ***** válasza:
61%
Előző vagyok: 173 centi és 58 kg vagyok, annyira nagy különbség nincs köztünk. Szóval nem értem mi egyes emberek problémája..
2012. jún. 12. 19:22
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem, nem is fog. Direkt nem reklámozzuk a dolgot, és a két legjobb barátunk lesz csak ott mint tanú, utána négyesben sörözünk ennyit, és kész.

A templomi csak évek múlva lesz, amikor kicsit egyenesbe jöttünk, de ott se lesz nagy felhajtás, az biztos. Ha meg valakinek kifogása lesz, akkor annak megmondjuk, hogy nem muszáj eljönni... :)

2012. jún. 12. 19:23
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezek tuti rokoni beszólások! Nyugi, a régi mondás szerint a jó isten a barátainkkal kér elnézést a rokonaink miatt! Szóval egyik füleden be, a másikon ki, csak ez segít :D
2012. jún. 12. 19:26
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bár nekünk még 2 hónap van az esküvőnkig. Soha nem értettem viszont a menyasszonyok részéről az őrült fogyózást meg arra való törekvést, hogy totál máshogy nézzenek ki, mint egyébként (a smink, a ruha, stb abszolút nem sz ő stílusa). Volt olyan csaj, akit konkrétan nem ismertem fel az esküvői fotóján.
2012. jún. 12. 19:30
 6/32 A kérdező kommentje:
mindenki kábé.Fodrásznál,munkatársak,rokonok....stb :( nagyon elszomorító és valahogy senki sem örül az egész lagzinknak.Legalábbis mindenki közömbös,nagyon elszomorít és nincs is kedvem így az esküvőhöz(de késő már csak 1hónap van hátra).Sajnálom,hogy ennyi ilyen ember van a környezetembe.Pedig én tényleg mindenkivel kedves vagyok és segítőkész....persze a rosszindulat is nagyon távol áll tőlem.Én bárki boldogságának tudok örülni
2012. jún. 12. 19:32
 7/32 A kérdező kommentje:
Hát én tornázom,de nem fogyózom.És semmi olyat ne csinálok amitől máshggy néznék ki vagy mást akarnék mutatni mint eddig.Ez butaság,a vőlegényem így szeretett belém.5éve ismerem azóta nem fogytam,nem híztam csak a hajam lett más(esküvőre olyanra csináltattam mint első randinkon) kb ennyi
2012. jún. 12. 19:34
 8/32 anonim ***** válasza:
93%
Ha 100 kilós lennél, normális ember akkor se mondana ilyet, hogy kötözött sonkának nézel ki az esküvői ruhádban. Elég nagy taplóság. Az ilyeneket nem nevezném barátnak. Az veled együtt örül a boldogságodnak, de ez nem épp az az eset.
2012. jún. 12. 19:40
 9/32 A kérdező kommentje:
van önkritikám és nem vennék olyan ruhát fel ami nem áll jól dagadtnak nézek ki benne.Szerintem azért minden nő tudja magárol mi az előnyös és mi nem.Amúgy vékony derekam van így teljesen jól állnak nekem ezek a fűzös,nőies darabok ami deréktól bővül.Ma pl a fodrásznál voltam és vittem le egy fejdíszt meg kicsi csattokat a hajamba.És kérdezte az ott lévő körmöst,hogy szerinte melyik a jobb,mert én nem tudtam dönteni és ő se.Erre a kkörmös:én nem szavazok ezekre,egyiket se raknám a hajamba,de kinek milyen a stílusa..............és ehhez hasonló dolgok
2012. jún. 12. 19:44
 10/32 anonim ***** válasza:
58%
Véleményt kértél, a körmös meg véleményt mondott. Mi ezzel a gond? Nem te vagy túlérzékeny?
2012. jún. 12. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!