Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvői vacsorán mi a szokás, hogyan ültetjük a párokat?
egymás mellé
egyébként egyik válaszolónak,aki a külön ültetést irta.Az a legnagyobb hülyeség,hisz végig azon kattognál,hogy merre van a párod.
Bár az alapján amit irtaál,gyanusan még sosem volt senkid,vagy nem szeretted.
Nálunk úgy lesz megoldva, hogy mivel hosszú asztalok lesznek, az egyik asztalnál a barátok ülnek, a másiknál az én rokonaim, a harmadiknál a vőlegényem rokonai.
Ezt azért tartottuk jó ötletnek mert a baráti társaságunknál elég sok pár van, de vannak egyedülállóak is, azok pedig a mellé ül ahova szeretne.
22/N
"egyébként egyik válaszolónak,aki a külön ültetést irta.Az a legnagyobb hülyeség,hisz végig azon kattognál,hogy merre van a párod.
Bár az alapján amit irtaál,gyanusan még sosem volt senkid,vagy nem szeretted."
Gratulálok, egy újabb önjelölt észosztó.
Szóval:
1. Nem mondtam, hogy így ültesse az embereket, csak azt írtam, hogy ELVILEG így kívánja az szokás, legalább is a tankönyvi forma szerint. De még csak azt sem írtam, hogy én valaha láttam volna olyat, hogy ezt így csinálják, pláne nem ajánlottam, oda is írtam, hogy ne így csinálja, mert úgysem tetszene senkinek a dolog.
2. Rám mondjuk pont nem jellemző, hogy "kattognék", amiért a férjem nem ül a szoknyám szélén, elvégre nincs hozzám kötözve. Ettől függetlenül nem tetszene, ha valaki erőnek erejével azt kényszerítené ránk, hogy máshol üljünk, de ha így lenne valahol az ültetés, nem halnék bele.
3. Mi van? Nálam a szeretet/szerelem nem azt jelenti, hogy egymás seggében vagyunk állandóan, de egyébként nem értem, hogy a válaszom melyik részéből szűrted azt le, hogy még nem volt senkim, vagy nem szerettem. Ha leírom azt, hogy a narancs édes és gerezdekből áll, akkor ebből arra következtetsz, hogy még sosem ettem kivit, mert akkor azt írnám, hogy milyen jó az? Ebben is kb. ennyi logika volt.
"Életemben nem láttam még olyat, ahol párok nem egymás mellett ültek volna."
egyszer voltunk így leültetve, hogy szemben a párunkkal, de lemeccseltük a szomszédokkal, hogy üljünk már inkább ki-ki a saját párja mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!