Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg milyen új szokás, Ti mit szóltok hozzá?
Köszi a választ!
Öcsémék most a tavasszal, egymás után vagy 8 lagziban voltak hivatalosak, és ők mesélték. Erre ma a férjem egyik munkatársa is mondta, hogy mennek lagziba, ma fűzik a sorsjegyet este. Másik munkatársa meg rávágta, hogy ők márciusban voltak kétszer, és ott is sorsjegyet vittek a vendégek.
Laikus vagyok.Sorsjegy az amit megveszünk,és kapargatjuk??
Ha igen,akkor nem is olyan rossz ajándék.A sok ágynemű huzat,és pohárkészlet helyett.
Igen, az.
Öcsém mesélte, hogy az egyik lagziban, amikor hazament az ifjú pár átöltözni, nagyon sokáig nem jöttek vissza, mert állítólag kaparták a sorsjegyeket.
Szerintem jópofa.Bár a sorsjegyekkel csak pici összegeket lehet nyerni.
Ha mindenki vesz 10-10 ezerért sorsjegyet és a végén a gyeremény csak mondjuk párszor 500 ft akkor lehet hogy egyszerűbb összedobni a pénzt egy wellness útra vagy valami nagyobb ajándékra.
Ez nagyon gagyi dolog. Sosem hallottam még ilyenről.
Nem is hasznos, csak elvesztegetik a pénzt az ajándékozók, mert ha nyernek is egyik-másik sorsjeggyel, az az összeg nem lesz akkora, mint amennyibe belekerült az összes. Jó, tudom, lehet nagyobb összeget is nyerni, de ennek akkora a valószínűsége, mint a lottón nagyot nyerni.
Tehát csak elmegy a pénz a nagy semmire, amiből a pár egy fillért sem lát kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!