Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg milyen új szokás, Ti mit szóltok hozzá?
nem esküvő, de nekem a körmösöm postásként is dolgozik és mindig van nála sorsjegy eladásra. Egyszer nem tudott visszaadni a bankjegyemből és felajánlotta, hogy sorsjegyben ad vissza. A csíkból böktem párat, hogy azokat kérem.
3000 Ft értékben "vettem" és 15 rugót nyertem rajta. Előtte talán életemben egyszer sorsjegyeztem, de most nagyon bejött :)
Mondjuk ő is mondta, hogy a kollégái néha vesznek maguknak is és van egy szerencsés kezű, aki mindig a jegyek árának többszörösét nyeri vissza.
Sokszor, olvasom, hallom, h a sorsegyek/lottószelvények árának összértékét sem nyerik vissza a párok. Akkor meg már minek a lutri?
Miért kapna mindenki haszontalan dolgot egyébként is, v mondaná a pár, h sóher az, aki 10ezret adott? Vagy listát csinál arról, h mit szeretne vagy ad egy fehér borítékot és mindenki szépen anoním beleteszi a pénzét.
Nővéremék esküvője nem volt hagyományos és ők ajándékot és pénzt sem kértek. Meglepődtek, mikor kaptak egy rakat kaparóst. Nővérem azt hitte, h viccnek szánták, hiszen ő imádja őket. Én világosítottam fel, h mostanában ez szokás. Összeszámolva kb 20ezret érhetett, de 3ezret nyertek vele.
Párom anykája külföldön szervezett esküvőket. Ott az a szokás, h a pár kiszemel egy boltot, ahonnan szeretne kapni valamit és a boltvezetőnek leadnak egy listát a tárgyakról, amit szeretnének. A meghívottaknak elküldik a bolt adatait, akik a lista alapján vagy megvesznek egy tárgyat v egy drágább darabba többen beszállnak a pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!